Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak wyglądają polacy kiedy ich kobiety spotykają na swojej drodze mulata. Leżą na deskach w porównaniu do czekoladowego przystojniaka.
propo idiotyzmów,
oraz ludzi napędzających do odpowiedzi / bo też taki jesteś /
stwiedzam
że większkość komentujących, to albo posrani nastolatkowie,
a drudzy to , jebane budżetowe kurwy siedzące za biurkami,
mające pensje z moich podatków,
te pizdy zamiast wykonywać pracę za ktorą ja placę, siedzą na Sadolu i komentują,
więc mój mały apel do was huje i cipy,
skurwysyny,
jeśli wam ktoś płaci za pracę, to miejcie godność
wykonujcie co macie robić, ale z godnością i bez pierolenia na zarobki,
bo jak wam nie pasuje, to wypierdalać do biedronki,
tam też ludzie pracują , choć bez znajomości jakie macie
do Kamil1986DC - myślę, że jesteś czymś sfrustrowany. Masz jakieś przykre doświadczenie, mógłbyś wymienić każdy zawód. Nawet swój. ..
Niee, jestem tylko wnikliwym obserwatorem życia codziennego
@up
Prosił cie ktoś o dzielenie sie swoimi doświadczeniami?
A co?Pizda boli po spojrzeniu prawdzie w oczy?
mające pensje z moich podatków,
te pizdy zamiast wykonywać pracę za ktorą ja placę,
Ty te podatki MASZ płacić, czy ci się to podoba czy nie, a wiec te pieniądze nie należą do ciebie, tępaku. Chuj a nie płacisz za czyjakolwiek prace.
Poza tym menelu, przy twojej pensji 2-3 tysiące, twoje podatki tez są menelskie, a wiec japa plebsie.
Aha, no i chyba zdajesz sobie sprawę, ze oprócz budżetówki jest jeszcze sektor prywatny, gdzie nawet lekko ogarnięci ludzie mogą zarabiać krocie?
I lubią cisnąć biedę umysłową taką jak ty na sadisticu
Tak wyglądają polacy kiedy ich kobiety spotykają na swojej drodze mulata. Leżą na deskach w porównaniu do czekoladowego przystojniaka.
To już któryś twój komentarz poniżający polskie dziewczyny. Założę się, ze jesteś w chuj brzydki, jebiesz potem i polskie laski leją na ciebie z góry Tylko wiesz, ze to raczej dobrze o nich świadczy?
Ty te podatki MASZ płacić, czy ci się to podoba czy nie, a wiec te pieniądze nie należą do ciebie, tępaku. Chuj a nie płacisz za czyjakolwiek prace.
Poza tym menelu, przy twojej pensji 2-3 tysiące, twoje podatki tez są menelskie, a wiec japa plebsie.
Aha, no i chyba zdajesz sobie sprawę, ze oprócz budżetówki jest jeszcze sektor prywatny, gdzie nawet lekko ogarnięci ludzie mogą zarabiać krocie?
I lubią cisnąć biedę umysłową taką jak ty na sadisticu
To już któryś twój komentarz poniżający polskie dziewczyny. Założę się, ze jesteś w chuj brzydki, jebiesz potem i polskie laski leją na ciebie z góry Tylko wiesz, ze to raczej dobrze o nich świadczy?
No właśnie nie jestem brzydki tak jak większość polaczków,a druga sprawa to śmieszy mnie to jak one lecą na czarnych facetów,a polaczki się pieklą i jedyne co mogą zrobić to wrzucać czarnym od czarnuchów, małp itp.
Trochę mi was żal,ale bardziej budzicie moją pogardę
do Kamil1986DC - myślę, że jesteś czymś sfrustrowany. Masz jakieś przykre doświadczenie, mógłbyś wymienić każdy zawód. Nawet swój. ..
Ja myślę, że jesteś debil, który łyka bajta trolla
Ty te podatki ..
podatki to kwestia umowna baranie,
owszem , każdy musi placić podatki/ choć debile myślą ze budżetowcy też płacą takowe- a to sranie w banie,
bo jak można opodatkować podatek, wszakże ich pensja jest wpłaconym podatkiem , króry za chwilę jest im wypłacony,
druga sprawa to wysokość podatków, akcyz itd.
to też kewstia umowna bo wartoś podatków ustalają rządy , tak że mogłyby naprzykład wynosić 10 procent, może 20 a obecnie płaci się niemal 40 plus ZUS, dlatego uważam że państwo / nie tylko nasze/ okrada ludzi prowadzących działalnośc,
a okrada na rzecz olbrzymich rzesz nierobów na stworznych z dupy wziętych kuriozalnych stanowiskach , które coraz częściej się widzi/ choć wiem że jest też duża ilość osób, na POTRZEBNYCH stanowiskach, sumiennie pracujących /
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów