mechatronik napisał/a:
do tej pory nie wiem jak działał pistolet na te kaczki
i pomyslec ze po Twoim nicku mozna by pomyslec ze masz cos do czynienia z elektronika
"Pistolet zawiera w lufie fotodiode lub fototranzystor. W momencie wcisniecia spustu ekran telewizora jest wygaszany (krok 1), a nastepnie malowany jest na bialo cel (krok 2) . Jesli punkt ekranu, w ktory wycelowana byla fotodioda w (1) i (2) byl czarny - nie trafiles. Jesli w (1) czarny, a w (2) bialy trafiles." Widać to było gołym okiem, kiedy na dłuzej przytrzymało się spust - kaczkę zastępował biały kwadrat"
'google' cie molestowalo w dzecinstwie ze sie go tak boisz
Scarlet napisał/a:
contra, mario bros i takie tam wciągały mnie bardziej niż potem call of duty 4 da się jeszcze gdzieś pegasusa dostać?
masz komputer to pobaw sie w emulatory
http://www.pegasus-gry.com/index.php
kiedys po kilkuuu godznach grania w mario 5 jak juz MUSIALEM isc spac to zostawilem wlaczonego NESa na noc zeby rano przechodzic nastepny juz chyba tysieczny level (ach ten stres zwiazany z brakiem save-ow) no ale moj tatus stwierdzil ze przeciez nieswiadom moze mi zjebac dziecinstwo i mi konsolke wylaczyl... jeden z najdramatyczniejszych momentow mojego dziecinstwa
z dwa lata temu specjlanie zassalem ten emulator by wkoncu skonczyc ta cholerna gre ale i tak po n-tej godzinie a pozniej dniu dalem sobie spokoj ... choc wiem kiedys w koncu dojde do konca i uwolnie sie z koszmarow dziecinstwa