Klasyk z nintendo w metalowej wersji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za Contre zawsze piwko
To były piękne czasy. Niesamowity klimat tych gier. Tego już nie ma i kurwa nie będzie Można powiedzieć, że najpiękniejsze czasy gier minęły.
Czy metale muszą wszystko zbezcześcić?
Pierdziele, zaczne skupować wszystkie lepsze dyskietki i swojemu siostrzeńcowi zafunduje moc niezlikich wrazeń na pegasusie. Przy okazji sam sobie pociupie. Na emulatorze nie ma tej frajdy bo jest opcaj zapisu.
Czas cofnąć się w rozwoju
Tak dla przypomnienia i dla osób co nie grały (ja miałem przyjemność grać w to na Pegazusie):
gamersenterprise.com/play.php?act=play&id=444&name=Contra
gamersenterprise.com/play.php?act=play&id=444&name=Contra
@Lesnik22, wracaj do lasu lepiej jak nie umiesz uszanować innych, jak swój, gatunków muzyki..
KHAKER napisał/a:
Pierdziele, zaczne skupować wszystkie lepsze dyskietki i swojemu siostrzeńcowi zafunduje moc niezlikich wrazeń na pegasusie. Przy okazji sam sobie pociupie. Na emulatorze nie ma tej frajdy bo jest opcaj zapisu.
Przez przez przypadek postawiłem piwo. Sorry.
Leśnik22 napisał/a:
Czy metale muszą wszystko zbezcześcić?
Poddaj się eutanazji ale przed tym przeproś.
Poza tym fajna wstawka. Brzmi jak klasyczny heavy metal lat 80'. Z resztą za Contrę zawsze piwko postawię.
Trzeci raz to jade! No kurwa poezja! Poezja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów