Czy to możliwe? magia Copperfielda nawet w internecie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jakie jest logiczne wytłumaczenie na to że udało mu się? zgadł moją kartę!
Trudno żeby nie zgadł skoro karty poniżej są inne niż u góry i obojętnie jaką kartę wybierzesz na pewno nie będzie jej w drugim zestawie.
Z góry przepraszam że pogrzebałem Waszą wiarę w cuda
Z góry przepraszam że pogrzebałem Waszą wiarę w cuda
@kajzer20x i @kRukson
co za debile... pewnie całe rodziny się już przed komputerem podniecały... z wykształcenia jesteście downami?
co za debile... pewnie całe rodziny się już przed komputerem podniecały... z wykształcenia jesteście downami?
Chciałem go przechytrzyć i wybrałem 9 trefl. Tez kurwa zgadł wrrr ;/
Pierwsze karty są inne od tych co są niżej. Spójrzcie na nie dokładnie jak jest wino i czerwo król to niżej tez jest król tylko że dzwonek i żołądź. I to tak działa, po prostu karty są inne.
Greger napisał/a:
Pierwsze karty są inne od tych co są niżej. Spójrzcie na nie dokładnie jak jest wino i czerwo król to niżej tez jest król tylko że dzwonek i żołądź. I to tak działa, po prostu karty są inne.
Widzę że nie masz w swoim zwyczaju czytania poprzednich postów bo gdyby tak było zauważyłbyś pewnie że dokładnie to samo napisałem.
hahaha tak to ja się bawiłem jak miałem 5 lat
wszystko było by fajne , gdyby nie inny zestaw
Aż się zarejestrowałem, żeby dodać tu swój komentarz. Rozumiem, że żyję w kraju pokemonów ale Ty bijesz wszystkich na głowę. Jakim trzeba być pustakiem, żeby po pierwsze dać się nabrać na tak prosty "trick" a po drugie jeszcze wrzucać to gówno tutaj? K**wa - Ty naprawdę wierzysz, że to działa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów