📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Inna sprawa, że 3/4 portalu nie ogarnia kto to Copperfield
michalmichal napisał/a:
mow za siebie.
Przecież to Wiesław Paleta!
michalmichal napisał/a:
Tu jest jeszcze mega podpowiedź dla tych, których sobie wymyśliłeś
Pojawiam się i znikam, taka rola Magika
Copperfield to linia wyposażenia nowego Mini, które wziąłem żonie w leasing, żeby sąsiedzi z apartamentów widzieli nasz statut społeczny. Robota w korpo ma swoje minusy, ale klasa średnia rządzi się swoimi prawami...
No i pięknie, te torby jeszcze tylko sprzątnąć, rower na złom i kolejny problem społeczny rozwiązany.
smc napisał/a:
Copperfield to linia wyposażenia nowego Mini, które wziąłem żonie w leasing, żeby sąsiedzi z apartamentów widzieli nasz statut społeczny. Robota w korpo ma swoje minusy, ale klasa średnia rządzi się swoimi prawami...
status to może mieć spółka, uczelnia, a ty możesz mieć status społeczny. choć sądzę, że skoro nie rozróżniasz tych dwóch pojęć, to twój nawet nie leżał koło średniego. No i jedyne mini jakie możesz widzieć co dzień, to taka spódniczka:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów