📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty widziałeś Big Brothera z pierwszej edycji?
Janusz to był zajebisty facet, więc odpierdol się od Dzięcioła. Jedyny strażnik miejski, dla którego miałem szacun.
Miecugow był kiedyś taki młody?
Janusz to był zajebisty facet, więc odpierdol się od Dzięcioła. Jedyny strażnik miejski, dla którego miałem szacun.
Miecugow był kiedyś taki młody?
Dea Gensys, to się nie starzeje.
Klasyka, nad klasykami Leci piwko.
To ci od kultowego Borewicza. Jak robili przeróbki to jeszcze tytuba nie było
Na płytkach dawno temu w obiegu była taka ich przeróbka
EDIT: Widzę, że się spodobało to dodam jeszcze najlepszy kawał Strasburgera w historii Familiady:
EDIT: Widzę, że się spodobało to dodam jeszcze najlepszy kawał Strasburgera w historii Familiady:
Te przeróbki są mistrzowskie, nikt ich nie przebije a na pewno nie Ivona .
@LarryFoulke
może i filmik o Pavulonie śmieszny, ale jak kurwa w taki sposób stracił byś wujka albo kogokolwiek z rodziny to nie byłoby Ci tak do śmiechu i poszedłbyś kurwa w ślady Breivika i wypierdolił z kałacha conieco zbędnych skurysynów ze Służby Zdrowia... więc wypierdalać z niby śmiesznymi filmikami, które jednak są przykre wbrew pozorom.
może i filmik o Pavulonie śmieszny, ale jak kurwa w taki sposób stracił byś wujka albo kogokolwiek z rodziny to nie byłoby Ci tak do śmiechu i poszedłbyś kurwa w ślady Breivika i wypierdolił z kałacha conieco zbędnych skurysynów ze Służby Zdrowia... więc wypierdalać z niby śmiesznymi filmikami, które jednak są przykre wbrew pozorom.
Kurwa człowieku, "stażak pomusz", to jest kultowe, w sumie niedawno oglądałem, ale i tak dzięki za wrzutę!
ahh łezka się uroniła
ahh łezka się uroniła
@razer_GT co Ty do chuja Wacława robisz na sadolu?!
Razer_GT napisał/a:
@LarryFoulke
Powiem Ci szczerze - wiem co masz na myśli. Pierwszy raz jak oglądałem ten filmik to się popłakałem. Bo właśnie dzięki służbom tak straciłem coś bardzo istotnego w moim życiu. Z drugiej jednak strony pomyślałem, że innych może to bawić, a poza tym to najlepsza przeróbka tej grupy. Ale mam dla tych skurwysynów jedno przesłanie - jebać złodziei akumulatorów JSP
LarryFoulke napisał/a:
Powiem Ci szczerze - wiem co masz na myśli. Pierwszy raz jak oglądałem ten filmik to się popłakałem. Bo właśnie dzięki służbom tak straciłem coś bardzo istotnego w moim życiu. Z drugiej jednak strony pomyślałem, że innych może to bawić, a poza tym to najlepsza przeróbka tej grupy. Ale mam dla tych skurwysynów jedno przesłanie - jebać złodziei akumulatorów JSP
no dobrze, jebać złodziei akumulatorów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów