skurwienie z czelebańska pod postacią 13 letniej Ksyushy Seliverstovej, podobno to nie pierwsza jej akcja...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
skurwienie z czelebańska pod postacią 13 letniej Ksyushy Seliverstovej, podobno to nie pierwsza jej akcja...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już się nie zesrajcie pieskojebcy. Pchlarz widać, że problemowy (stawia opór na smyczy) to i komuś normalnemu w końcu nerwy puściły. Na złość wam mam nadzieję, że długo zdychał.
xXx5226 napisał/a:
Dzisiaj pies jutro dzieciak ...
Oby tak było. Młoda Waśniewska rośnie, mam nadzieję, że następnym razem porwie jakiegoś niemowlaka i wyrzuci go przez okno jak tego burka
pytolsky napisał/a:
Już się nie zesrajcie pieskojebcy. Pchlarz widać, że problemowy (stawia opór na smyczy) to i komuś normalnemu w końcu nerwy puściły. Na złość wam mam nadzieję, że długo zdychał.
Ze zwierzęciem tak jak z dzieckiem. Staje się problemowe, jeśli nie umiesz go wychować więc problem zawsze leży po stronie rodzica/właściciela.. Jak według ciebie normalnej osoby mogą puścić nerwy to znaczy, że raczej nie należysz do normalnych. Zapewne psycholog byłby wskazany, skoro masz problemy z nerwami.
Jeszcze jedno. Jeśli nie jesteś(ogólne stwierdzenie, nie personalne) w stanie wychować dziecka to go nie robisz. Jeśli masz mieć problemy z wychowaniem "zwierza" to też go nie bierzesz. Proste jak budowa cepa, a rozwiązuje wszystkie problemy.
To już jest zjebana psycholka, nic z niej nie wyrośnie normalnego, ciekawe tylko czy defekt od urodzenia, czy coś w ramach dorastania się popoerdolilo w łebku. W takim przypadku dla tego pseudo ludzkiego gówna, najlepiej jakby w filmach skończyła dla pojebów, i w jakimś "snuff movie" gwałcili by ją i cieli, a na koniec zwłoki bez łba czarnuch wyruchał.
Zutylizować szmate pierdolona. Razem z tym zjebem pytolskim. Chuj im w dupe, a potem do śmieciarki.
U nich to kurewstwo wysysają z mlekiem matki. Jebane kacapy
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:
To już jest zjebana psycholka, nic z niej nie wyrośnie normalnego, ciekawe tylko czy defekt od urodzenia, czy coś w ramach dorastania się popoerdolilo w łebku. W takim przypadku dla tego pseudo ludzkiego gówna, najlepiej jakby w filmach skończyła dla pojebów, i w jakimś "snuff movie" gwałcili by ją i cieli, a na koniec zwłoki bez łba czarnuch wyruchał.
Wyrośnie z niej typowy kacap-bandyta
Jakies namiary na Insta albo FB? Szmata jebana
kaziudiax napisał/a:
Tak wyglądało to gówno
A ta za nią to matka czy babcia? Młoda i stara trolica.
A ja mam jedno pytanie,wczoraj wrzuciłem ten filmik i został usunięty,a dzisiaj patrzę sobie,Halman wrzucił i sobie jest. Co jest do kurwy?
Ej, gdzie są wszyscy ci dziecio-obrońcy? Dziś jakieś zebranie rodzicielskie w szkołach wszędzie, czy co?
wir00z napisał/a:
A ja mam jedno pytanie,wczoraj wrzuciłem ten filmik i został usunięty,a dzisiaj patrzę sobie,Halman wrzucił i sobie jest. Co jest do kurwy?
Zapewne otrzymałeś informację na PW z powodem usunięcia tematu - nie ja go usunąłem ale gdybym na niego trafił to poleciałby za tagi: pies, zrzucenie z 20 piętra, śmierć psa
sadistic.pl/instrakszyn-jak-poprawnie-tagowac-tematy-vt46622.htm343032
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów