skurwienie z czelebańska pod postacią 13 letniej Ksyushy Seliverstovej, podobno to nie pierwsza jej akcja...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
skurwienie z czelebańska pod postacią 13 letniej Ksyushy Seliverstovej, podobno to nie pierwsza jej akcja...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o jebana mała blać wyjebałbym jej takiego liścia że by się smarkała pewnie chora psychicznie ale i tak bym jej zajebal
Ale jebaniutki szybko spadł...
Płaczki z kwejka, przypomnę, to jest sadol, więc dupa cicho. uczyła po prostu psa nowych sztuczek.
Michu1988 napisał/a:
Oby ta kurwa tez tak skonczyla
Czemu od razu tak źle Kseni życzysz? Lepiej gdy dorośnie niech ma męża alkoholika, damskiego boksera i sadystę.
kaziudiax napisał/a:
Tak wyglądało to gówno
Rozstaw oczu po mamusi i po Sid'zie?
To tylko pies. Sadolowi cwelonapinacze się unoszą co to by nie zrobili 13latce... Gówno byście zrobili i gównem jesteście.
Mój pies moja sprawa, tak jak ciało.
pytolsky napisał/a:
Już się nie zesrajcie pieskojebcy. Pchlarz widać, że problemowy (stawia opór na smyczy) to i komuś normalnemu w końcu nerwy puściły. Na złość wam mam nadzieję, że długo zdychał.
O patrzcie debil bez rozumu...
Ale nam na zlosc zrobiles, twoje mokre pragnienia nikogo nie interesuja, pewnie zwaliles do tego materialu
NataliaW napisał/a:
To tylko pies. Sadolowi cwelonapinacze
Szkoda ze twoj (bez) mozg to nie tylko twoja sprawa, bo wszyscy musimy czytac te popluczyny. Idz byc pustakiem gdzies indziej
:idzpanwchuj:
kaziudiax napisał/a:
Tak wyglądało to gówno
Z ryja widać że ją stary z wujkami ostro orał od niemowlaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów