📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
conderus napisał/a:
Jak cię nie stać na dzieci, to się ich nie robi*
* - nie dotyczy obywateli ciemnej karnacji.
No to arabowie i murzyni idą za twoją radą, robią dzieci i przyjeżdżają po socjal do Europy.
Kliknąłem "play", idę do kibla, potem wyniosę śmieci i wyprowadzę pieska i chyba będzie można obejrzeć
"why u sucking dick?!" lol
która to kurwa? bo one wszystkie takie podobne
Jakiś kurwa oksymoron....
Oglądaliście może Animal Planet .. niby wyrosłem ale do dzisiaj mnie boli gdy większe zwierze gryzie małe i bezbronne. /n Prawo natury, lepiej być na wszelki wypadek większym i silniejszym
conderus napisał/a:
Szmata jebana urodziła ją i nie jest w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków, to co się potem dziwi że została córka dziwką, bo nie wierzę że robi to dla przyjemności ? Jak cię nie stać na dzieci, to się ich nie robi*
* - nie dotyczy obywateli ciemnej karnacji.
Robią dzieci, bo liczą na zasiłki.
Dajcie zasiłki, a:
- niezaradne i/lub patologiczne rodziny będą robić sobie więcej dzieci, bo za każde zapłaci państwo
- zwiększy się bezrobocie przez co gospodarka runie
- będziecie musieli zwiększyć podatek VAT, żeby gospodarka wolniej upadała
- niezadowolenie społeczne wzrośnie, ponieważ lenie będą żyć za pieniądze podatników
- sprowadzi to imigrantów, którzy nie umieją uszanować prawa i kultury państwa, do którego wyemigrowali
- zmieni to kulturę państwa
- zwiększy się przestępczość (bo zasiłki będą za małe, a statystyczny imigrant nie pójdzie do pracy)
- zmniejszycie pomoc potrzebującym Polakom (tym biednym jak i wygnanym z kraju za czasów PRLu)
- legalni imigranci ściągną tutaj swoje rodziny, które po paru latach nielegalnego pobytu będą się domagać obywatelstwa. (i je dostaną, w przeciwieństwie do wygnanych Polaków)
mogę takimi przykładami zapełnić pare stron A4
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów