📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po opisie tematu zgadłem kolor skóry "bohaterek"...
@up - nie widziałeś nigdy białych prostytutek? Gdzie Ty żyjesz?
Powinna ją na koniec wpierdolić pod samochód, ale by był dobry materiał.
Najbardziej podobają mi się te ckliwe historie o tym jak to kobiety zaczynają się kurwić bo świat na głowę się zawalił a trzeba dzieciom/rodzinie/chuj wie komu pomóc.
Pazerne kurwy.
Pazerne kurwy.
Chuj, że czarna, ale piwo dla niej, że stara się wybić córce z głowy puszczanie się. Obecnie rodzice nie mają pojęcia, co robią ich dzieci, a potem lamentują, że córka zachodzi w gimnazjum w ciążę.
Aahh ta mudźińska czułość i troska matki
Dosłownie wybija jej to z głowy pięściami, haha
Szmata jebana urodziła ją i nie jest w stanie zapewnić jej odpowiednich warunków, to co się potem dziwi że została córka dziwką, bo nie wierzę że robi to dla przyjemności ? Jak cię nie stać na dzieci, to się ich nie robi*
* - nie dotyczy obywateli ciemnej karnacji.
* - nie dotyczy obywateli ciemnej karnacji.
Lubie filmy o tych małpeczkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów