Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jaki jebany konfident!.
Gwoli ścisłości - sam na siebie konfidencisz kiedy rozwieszasz plakaty, że odpierdalasz jakieś krzywe akcje. To, że ktoś akurat przyklaśnie w kolano na Twój idiotyzm to się nazywa wyczucie ironii.
Jaki j***ny konfident!
Przecież wiadomo, że to nie była spontaniczna akcja, że ktoś z kobietą w tym dniu chciał na drinka przyjść haha.
Taka impreza na bank była wcześniej ogłoszona....
Chyba nie do końca znasz znaczenie słowa konfident.
A jak blacha wpada w rezonans to szpachlówka nie pęka?
W jakiś tam wieś passatach pęka p.
do pierdolonych tłuków piwniczaków wyżej. Chyba nie macie kompletnie bladego pojęcia co się dzieje nocą w miastach, kluby w większości działają po staremu, żadnych spierdolonych obostrzeń ani nakazów. Od czerwca bywam regularnie, dziś też lecę a wy dalej bijcie konia pod newsy z czerwonym tłem na onecie, to jedyne co się dzieje w waszym nędznym życiu i jeden z głównych tematów do pierdolenia na starość
Up
do pierdolonych tłuków piwniczaków wyżej. Chyba nie macie kompletnie bladego pojęcia co się dzieje nocą w miastach, kluby w większości działają po staremu, żadnych spierdolonych obostrzeń ani nakazów. Od czerwca bywam regularnie, dziś też lecę a wy dalej bijcie konia pod newsy z czerwonym tłem na onecie, to jedyne co się dzieje w waszym nędznym życiu i jeden z głównych tematów do pierdolenia na starość
biegnij misiaczku ktoś na Twoją dziewiczą stulejkę czeka w lustrach
W jakiś tam wieś passatach pęka p.
A jednak. Zwykle są to passaty i golfy 2 i 3. Pozdrawiam kolego. Ważne że się dobrze czujesz przy swojej muzyce.i wszystkim szyby drżą. A może Twoje szyby drżą a Tobie się wydaje że cały świat podskakuje.
biegnij misiaczku ktoś na Twoją dziewiczą stulejkę czeka w lustrach
Nie mierz subhumanie wszystkich swoją miarą, niektórzy mają lepsze życie a twarz pozwala im na wejście do lepszych miejsc niż lustro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów