Ze względów epidemiologicznych nie można organizować imprez ale nikt nie powiedział, że muzyka nie może grać głośno w pubie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@all up
Co wy kurwa z tymi kutasami?
Nie widzę tam akurat żadnych lasek pod sceną ale założę się, że to nie jest żaden gejowski klub tylko impreza klubowa zgodna z aktualnymi obostrzeniami.
Co wy kurwa z tymi kutasami?
Nie widzę tam akurat żadnych lasek pod sceną ale założę się, że to nie jest żaden gejowski klub tylko impreza klubowa zgodna z aktualnymi obostrzeniami.
No tak bo wirus ma zasady i nie łapie się siedzącego. Oszukali przyrode
Wreszcie porządna muza .Łomot musi być . W sam raz do samochodu . Puszczasz w tunelu jak jest korek i wszystkim wokoło się szyby trzęsą Jakby co to polecam Dr. Peacock - Hey mambo
gufer napisał/a:
Wreszcie porządna muza .Łomot musi być . W sam raz do samochodu . Puszczasz w tunelu jak jest korek i wszystkim wokoło się szyby trzęsą Jakby co to polecam Dr. Peacock - Hey mambo
A jak blacha wpada w rezonans to szpachlówka nie pęka?
No cóż. Potwierdziło to moje przypuszczenia - tego rodzaje imprezy są dla ćwierćinteligentów
Jeżeli to pub to:
1. Typowi regularni klienci typowego pubu od teraz już nie przyjdą
2. Krzesła rozjebane
3. Organy ścigania udowodnią pajacowi, że to jego rozreklamowane wydarzenie wcale nie jest takie cwane
Mam nadzieję, że społeczeństwo wygra.
Jeżeli to pub to:
2. Krzesła rozjebane
3. Organy ścigania udowodnią pajacowi, że to jego rozreklamowane wydarzenie wcale nie jest takie cwane
nie oglądać. same pedały na filmie
Noside napisał/a:
No cóż. Potwierdziło to moje przypuszczenia - tego rodzaje imprezy są dla ćwierćinteligentów
Jeżeli to pub to:
2. Krzesła rozjebane
Jaki jebany konfident!
Przecież wiadomo, że to nie była spontaniczna akcja, że ktoś z kobietą w tym dniu chciał na drinka przyjść haha.
Taka impreza na bank była wcześniej ogłoszona....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów