Kto wie czy ten wirus to nie jakaś broń biologiczna właśnie testowana .
Dziś już nic nie zdziwi .
A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Może to i dobrze wrócimy do punktu wyjścia .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem
Dżuma tez przyszła z Azji
A tak od siebie dodam ze Chińczycy dadzą radę tylko jak to się wydostanie do Europy czy Azji mniejszej to kaplica .
Bunkier w Czechach został otwarty ,Czech z mojej firmy mówił ze codziennie tam pokazują się różne dziwne kolumny aut i wczoraj dwa helikoptery .
Pod spiskim hradem
Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.
Już sie wydostał. Jest w USA, Tajlandii, Francji i kilku innych krajach.
Tak tylko to pojedyncze przypadki i są opanowane mi chodzi o masowe zachorowania tak jak to było np z ebola czy innymi wirusami
Poczekajmy kilka dni a wymknie się na dobre i będzie gorąco .
Jutro lecę do Szkocji i dostałem info od wizzair ze będziemy badani wszyscy po przylocie na lotnisku w Glasgow Intenational airport zaraz po przylocie w specjalnej strefie przygotowanej na płycie lotniska
Każą się nie martwić itd
Będzie się działo będzie impreza już widzę te przerażone pyski brytoli haha
Dżuma tez przyszła z Azji
Pod spiskim hradem
Też myślę że tylko oni mogą to ograniczyc,bo jak do nas dojdzie to zaraz będą przepychanki,czyja,wina,kto ma się zając,że wina tych ,albo tamtych.
Skończ się tak samo jak ebola. Pamiętacie ebolę jeszcze i jak bardzo wszyscy spanikowali lata temu?
Pamiętacie sars i panikę kilka lat temu?
Pamiętacie ptasią grypę? Pamiętacie świńską grypę?
Albo coś w miarę świeżego i panika przed wirusem zika?
Tak samo będzie tutaj.
Tak się zaczyna panika bo ludzie to pierdolone bezmózgi. U nas to samo jest. Ludzie zapierdalają do szpitala jak nic im nie jest.
Masowo te zjebane chinole lecą do szpitali pomimo braku jakichkolwiek objawów i się zarażają od chorych którzy potrzebują pomocy.
Do tego dochodzą kolejne ameby umysłowe co pomimo objawów nic z tym nie robią i dlatego padają na ulicy bo są chorzy i zamiast się leczyć, odpoczywać itp. to nic z tym nie robią przeciążając już i tak słaby organizm.
Cały ten wirus jest rozdmuchany przez media aby było o czym pierdolić i zając czas antenowy.
Niech się kurwa ludzie zajmą problemem powracającej ospy, odry albo kurwa pierdolonego polio, które nie powinno istnieć w tych czasach ale przez popierdolone bezmózgi co się naczytają w necie, że ich brajanek dostanie autyzmu nie szczepią dzieci.
To jest prawdziwym problemem a nie jakiś wirus w chinach co dzisiaj jest a za miesiąc będzie cisza.
Zawsze jak mi ktoś pierdoli o rtęci w szczepionkach nie rozróżniając pierwiastka rtęci od związku chemicznego zawierającego w sobie rtęć to ja się go pytam na chuj daje swojemu dziecku codziennie chlor do żarcia skoro chloru używa się do dezynfekcji.
Na tym etapie mózgi im się przegrzewają i nie mają pojęcia o czym pierdolę i, że przecież chloru nie dają dzieciom do jedzenia... Jeśli traktować rtęć w etylortęci jak rtęć to tak samo niech traktują chlor w soli. Trzymajcie się debile swojego popierdolonego braku logiki do końca.
Pamiętacie sars i panikę kilka lat temu?
Pamiętacie ptasią grypę? Pamiętacie świńską grypę?
Albo coś w miarę świeżego i panika przed wirusem zika?
Tak samo będzie tutaj.
Tak się zaczyna panika bo ludzie to pierdolone bezmózgi. U nas to samo jest. Ludzie zapierdalają do szpitala jak nic im nie jest.
Masowo te zjebane chinole lecą do szpitali pomimo braku jakichkolwiek objawów i się zarażają od chorych którzy potrzebują pomocy.
Do tego dochodzą kolejne ameby umysłowe co pomimo objawów nic z tym nie robią i dlatego padają na ulicy bo są chorzy i zamiast się leczyć, odpoczywać itp. to nic z tym nie robią przeciążając już i tak słaby organizm.
Cały ten wirus jest rozdmuchany przez media aby było o czym pierdolić i zając czas antenowy.
Niech się kurwa ludzie zajmą problemem powracającej ospy, odry albo kurwa pierdolonego polio, które nie powinno istnieć w tych czasach ale przez popierdolone bezmózgi co się naczytają w necie, że ich brajanek dostanie autyzmu nie i szczepią dzieci.
To jest prawdziwym problemem a nie jakiś wirus w chinach co dzisiaj jest a za miesiąc będzie cisza.
Ja bylem szczepiony i mam autyzm
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz______________
znowu wróciłem na sadolaNa tego wirusa zachorowało do tej pory 6 tysięcy ludzi w Chinach i zmarło 46, w większości starszych albo dzieci małych czyli śmiertelność taka sama jak przy grypie, starszego człowieka to może zabić mocniejsze kichnięcie a gorączka 40 stopni to już praktycznie bilet na spotkanie z Niestrudzoną Pocieszycielką. To nie ebola że, zabija od 60 do 98% populacji zarażonej więc panika jest mocno nie na miejscu. Wirus był odkryty już kilka lat temu ale każdy miał w dupie bo przenoszą go nietoperze a mało kto ma kontakt z nietoperzami... poza jednym narodem który traktuje danie z gacków jako przysmak Ale "coronawirus" fajnie brzmi w mediach więc ktoś uznał, że zajebiście byłoby to nagłośnić
Dokładnie... Mówił i sami że SARS było duzo bardziej niebezpieczne i co i gowno. Troche postraszyli i banda nieuków obsrała juz zbroje... O tym że 41 zmarło a ponad 60 wypuścili ze szpitala ju z nie piszą za dużo hahaha. Mnie przeraża jak łatwo ludzi media mogą przestraszyć i rozgrywają nimi jak pionkami. Pelikanów jak "mrówków"
Aaaaa skoro już ich odcieli... Korporacja PARASOL i niech ju z testują tam wirus T