Się wyklepie ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Się wyklepie ...
Jedyne co teraz będzie klepał to biedę
jak iphony po 10tyś. rozwalają to mogą i corvettę nagrać na youtube "test wytrzymałości" pare milionów wyświetleń i się zwróci
Pewnie usa, tam geniuszy nie brakuje. Gość wyciągnął silnik i zdziwiony że dupa ciężka. Pomijam że mógł budę zapiąć na płytę, ale pewnie nie miał.
Jak sprowadziłem kiedyś wóz z usa to miał klocka z innego modelu wstawionego, pomijam brak klamer. Tam nawet wymieniacze to partacze
Jak sprowadziłem kiedyś wóz z usa to miał klocka z innego modelu wstawionego, pomijam brak klamer. Tam nawet wymieniacze to partacze
Ważne że fartuchy ochronne na błotniki założył to się nie porysują
Debil zapomniał ile ważył silnik i ze go nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów