kierowca nie ogarnął mocy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha i kurwa bardzo dobrze jak chce poszalać niech idzie na dziwki a te biedne auta niech zostawi w spokoju legenda zapierdalania
rockface123 napisał/a:
haha i kurwa bardzo dobrze jak chce poszalać niech idzie na dziwki a te biedne auta niech zostawi w spokoju legenda zapierdalania
Mówisz, że wyprawa na dziwki to kwintesencja szaleństwa. Ciekawe to.
640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej
"A taki był ładny, amerykański, szkuoda"
U nich cała umiejętność prowadzenia auta składa się z trzymania kierownicy w miarę prosto wrzucenia "D" i dodawania gazu
ja tak samo się wypierdoliłem taczką na budowie
Może szyny były złe, albo podwozie bylo złe
RWD, dodał gazu, auto się do końca nie wyprostowało, przekręcił kierownice w drugą stronę i dupa...
Ryuk
"640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej"
Chyba musiałbyś uzupełnić wiadomości...jeśli ta Corvetta na filmiku była stockowa, i z tego co widzę nie była to wersja Z06, tylko podstawowa C5-tka to siedzi w niej silnik 5.7 LS1 V8 o mocy 345hp a potem w 2001 moc zostałą podniesiona do 350hp, wersja Z06 miała silnik 5.7 LS6 V8 o mocy 405hp
Co do wagi podstawy to zgodzę się wynosiła około 1500kg
Pozdro
"640 KM... waga około 1.5 tony. I wszystko jasne. Jeśli nie masz w głowie, to musisz mieć w rękach, żeby kierownice utrzymać.
Ps. To dziadostwo na 1 biegu do 105km/h się buja. Ja kadett'em taką prędkość osiągam, wrzucając 5 bieg dużo, dużo wcześniej"
Chyba musiałbyś uzupełnić wiadomości...jeśli ta Corvetta na filmiku była stockowa, i z tego co widzę nie była to wersja Z06, tylko podstawowa C5-tka to siedzi w niej silnik 5.7 LS1 V8 o mocy 345hp a potem w 2001 moc zostałą podniesiona do 350hp, wersja Z06 miała silnik 5.7 LS6 V8 o mocy 405hp
Co do wagi podstawy to zgodzę się wynosiła około 1500kg
Pozdro
Tak to jest, jak się naoglądają TopGear i pierwsza rzecz jaką robią, to wyłączenie kontroli trakcji. Gdyby pierwszy lepszy kierowca potrafił ogarnąć tyle koni przenoszonych na tylną oś, to taki wynalazek by nie istniał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów