18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
russian-roulette 2018-05-12, 11:57 7
Mógł chociaż sobie te rękę złamać
Zgłoś
~Velture 2018-05-12, 12:03 12
Pomijając samą głupotę takiego zabiegu na hamowni (mogli wziąć kurwa na podnośnik) to jak już musiał to kurwa z drugiej strony trzeba było

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ScrappyCoco 2018-05-12, 12:52 13
O skierwensen jaki przyglup. pindola trza tam bylo wsadzic.

Cześć
Zgłoś
uho82 2018-05-12, 13:15 3
Chujnia. Myślałem, że chociaż silnik wyjebie, a tu tylko szczotkę zepsuł.
Zgłoś
mesjans 2018-05-12, 13:37 9
Masa własna tego auta to 1500kg, rozłożenie masy zakładam 65% przednia oś, tylna 45%. Wiec na tylną oś przypada 675kg. Wsadził łapę pod jedno z dwóch kół czyli nacisk na łapę wynosił około 337kg. Powierzchnia łapy a dokładnie przedramienia stykającego się w czasie nacisku to około 6cm x 25cm, czyli 150cm2. 337kg podzielić na 150cm2 wynosi 2,24kg/cm2. To za mało by coś mu się stało chyba że włożyłby tam zgięty nadgarstek.
Zgłoś
D3Ton 2018-05-12, 13:50 1
Któż by pomyślał, że tak się to skończy...

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Wujek_Alek 2018-05-12, 14:41 48
@mesjans dobry ten rozklad masy jest ze w sumie wychodzi 110%
Zgłoś
bloodwar 2018-05-12, 18:13 3
@Wujek_Alek - To Ameryka - tam wszystko jest większe

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
mesjans 2018-05-12, 18:41 5
Wujek_Alek napisał/a:

@mesjans dobry ten rozklad masy jest ze w sumie wychodzi 110%

A kurde i cała matematyka w pochwę.
Zgłoś
Lizodup 2018-05-12, 19:20
co za debil głupi jak dziecko
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów