📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Utopić, powiesić i jeszcze raz utopić. (tak zrobiłem kropkę nienawiści)
Ja bym tego falafela z cyckami dojechał, najlepiej jakąś sztachetą. Jak by sie uprzec to można by tranzystorowi dojebac art.190, 216 i 217 KK. Mam nadzieje, że rodzice tej młodej dojadą pedała z cyckami w sądzie. Gościu w 0:44 to jakaś pizda, zero reakcji mimo iż dzieciaka jakieś cyrkowe coś atakuje.
Goodkat napisał/a:
Utopić, powiesić i jeszcze raz utopić. (tak zrobiłem kropkę nienawiści)
Ja tak dla pewności jeszcze bym to po wszystkim spalił...
No przecież to ten Rafalala czy jakiś jego klon. Zęby wyciągałby zza migdałów, gdyby to przy mnie zrobił tej małej, frustrat jebany. Później tylko cienkie zupki by mógł żreć.
Gdzie to gówno się pasie? Zaraz mu kurwa z buta wyjadę kilka razy w ten malowany, pedalski ryj.
Gdzie to gówno się pasie? Zaraz mu kurwa z buta wyjadę kilka razy w ten malowany, pedalski ryj.
Tak, to Rafalala już jest artykuł:
kobieta.wp.pl/rafalala-atakuje-nastolatkeco-cie-k-smieszy-we-mnie-6240...
kobieta.wp.pl/rafalala-atakuje-nastolatkeco-cie-k-smieszy-we-mnie-6240...
Rafalala, mam dla Ciebie dobrą radę - umrzyj. Nikt po tobie nie będzie płakał.
Mocno sie wkurwiłem. Dużo jeżdze po Polsce i mam nadzieje, ze kiedys poznam to coś udające człowieka i przypomne sobie ten film. Nie dośc, że zafajdany odmieniec to jeszcze to coś umieszczając taki film samo naraża sie na konsekfencje
@up ciekawe co z twoimi konsekfencjami
Ale jazda ludzki odpad dowala sie do naturalnej ludzkiej reakcji. To cos zarabia n a"hejcie" i go prowokuje, bez tego odpad by nie istniał.
Srafalala , odbycie obsrany . zrobiłeś z siebie freeka i się burzysz że ktoś cię wyśmiewa ? od walenia w kaka ci się we łbie pojebało dziwolągu zjebany.
Podejdz gnoju do faceta a nie trzynastolaki.
Ale huja nie masz....wiec nie podejdziesz
Ale huja nie masz....wiec nie podejdziesz
Przecież temu choremu zjebowi trzeba obic mordę... Kurwa co tu sie odpierdala, żeby takie kurwa gówno, takie jebane nic atakowało młodę dziewczyny... Kurwa niech mi powie, że mam sie przestać śmiać z jego zjebane końskiego ryja. Co za pierdolony odpad... Ojciec tej młodej powinien miec prawo zajebać ścierwo szpadlem i w gnój wyrzucić
PS. ten cwel w garniturku kurwa też pierdolony złamas... Zamiast podnieść pozbruk i zakurwić profilaktycznie nim to gówno mordę otworzyło
PS. ten cwel w garniturku kurwa też pierdolony złamas... Zamiast podnieść pozbruk i zakurwić profilaktycznie nim to gówno mordę otworzyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów