Poziom głupoty sięgnął zenitu. Rozbawiło mnie to. Pewnie będzie w sucharach... No ale kurwa nie mogę, muszę to wstawić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smutne, bo z tej całej złości to mógł iść i konia se strzepać zamiast na "motór" wsiadać
a tak a'propos prędkości:
to nie prędkość zabija lecz gwałtowna jej utrata!!
a tak a'propos prędkości:
to nie prędkość zabija lecz gwałtowna jej utrata!!
Abstrahując od tego, że to jest pojebane na maksa, to ciekawi mnie tekst obrazku z odznaka policji: "Pozwolili mu zginac, jak mamy ich szanowac?" I teraz ciekaw jestem, jak w tych ich malych glowkach sie uroilo, ze policja jest winna tej smierci, skoro to pijany kierowca tira spowodowal wypadek. Jest jakis ekspert co mi to wyjasni?
Mam pytanko, jak do kurwy policja pozwoliła mu zginąć? Co, oni go wsadzili na ten motor?
Nie wiem jak Wy ale ja na piosence od Pauliny zatańczyłem sobie ... zajebiście rytmiczna jest.
Niezly troll kurwa hahahahah.
Toż to kurwa smutne piosenki w tle i wymyślone bajki przez niedojebanych małolatów, którzy ortografii nie znają... A w ogóle co te gówno tu robi?
Siedemnastolatek powinien skuterem napierdalać a najlepiej MPK do szkoły.
Tak, najpierw to kozak bo zapierdala motórem po drodze a jak umernie przez swój błąd to zaraz jest "Zginął robiąc to co kochał" i "Tyle planów na przyszłość" a prawda jest taka przez nieuwagę i bezmyślność człowiek może zginąć przez najechanie na linię rozdzielającą pasy ruchu czy zbyt dużą prędkość w zakręcie i nic na to nie poradzimy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów