Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś bardziej (nie wiem co) wsadzi drut i efekt będzie taki sam... Też go p🤬lnie

coś jak:
Jeśli dzieci sąsiadów są bardzo hałaśliwe, to powiedz im przez ścianę, że jesteś krasnoludkiem, który mieszka w gniazdku i trzeba cię nakarmić gwoździami.
Jeśli dzieci sąsiadów są bardzo hałaśliwe, to powiedz im przez ścianę, że jesteś krasnoludkiem, który mieszka w gniazdku i trzeba cię nakarmić gwoździami.
mare30ks napisał/a:
coś jak:
Porażające?
Tak, wiem to już oklepany tekst

Powinni wspomnieć że w te "dziurki" trzeba wsadzić palec z jednej i z drugiej ręki co by wywołać pożądany efekt (czyt. migotanie przedsionków). Tak jak to jest pokazane na obrazku co najwyżej może uj🤬 paluchy. Nic specjalnego

dzieciom sie mówi ,że w gniazdku mieszkają krasnale i trzeba je karmić gwoździami
@matiqq
my tak na serio
to jest adapter szmatogłowe ścierwo ---> niegroźny ciapuszek
my tak na serio
to jest adapter szmatogłowe ścierwo ---> niegroźny ciapuszek

Lepszy efekt, gdy dwie ręce podłączysz. Impuls musi przez tułowie i serce przejść. Jedną ręką to ja sobie tylko małe bomble robiłem na skórze, gdy w dzieciństwie przeprowadzałem eksperymenty z prądem

Czemu od razu dla ciapatych co Ty od nich chcesz?
Żartowałem piwo.
Żartowałem piwo.
@cvaniaque: Chyba migotanie komór miałeś na myśli szpecjalisto za dychę. Migotanie przedsionków rzadko zabija i ma niewiele wspólnego z porażeniem prądem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie