📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzięki kurwa, zaciekawil mnie biały typek w pierwszym rzędzie, którego otruł
biorąc pod uwagę że jestem w trakcie trzeciego sezonu to troszke mi zjebałeś oglądanie, jeszcze raz dzięki
biorąc pod uwagę że jestem w trakcie trzeciego sezonu to troszke mi zjebałeś oglądanie, jeszcze raz dzięki
mesiash napisał/a:
dzięki kurwa, zaciekawil mnie biały typek w pierwszym rzędzie, którego otruł
opisu nie widział? Autor jasno zaznaczył, że to rozpiska ludzi których Dex udupił. Wlazłeś i przeczytałeś przez własną nieuwagę, nie miej do nikogo pretensji
Mało statsów! Ja bym tu dodał na przykład:
- Double kills (pamietam co najmniej jeden ;])
- Headshots/decapitations
- Full body dismemberments
- Fastest kill
- Longest killstreak
- Assists (Miguel Prado )
- Double kills (pamietam co najmniej jeden ;])
- Headshots/decapitations
- Full body dismemberments
- Fastest kill
- Longest killstreak
- Assists (Miguel Prado )
pasuje to na sadistica, jak kurwie majtki
ThunderZ napisał/a:
James Doakes nie był ofiara dextera przecież
Zabiła go Lila West, którą zabił potem Dexter, dlatego Doakes jest na liście
Ktoś mógłby powiedzieć o jaki serial (?) chodzi bo jestem trochę nie w temacie a wygląda ciekawie?
Vangee napisał/a:
Ktoś mógłby powiedzieć o jaki serial (?) chodzi bo jestem trochę nie w temacie a wygląda ciekawie?
pl.wikipedia.org/wiki/Dexter_%28serial_telewizyjny%29
Naprawdę polecam
Moim zdaniem 5. sezon już zjebany był... No ale 1-4 kozak
mnie swojego czasu rozwalił fakt, że serialowa siostra Dexa była w rzeczywistości jego żonką
ale od kilku miesięcy już nie jest
ale od kilku miesięcy już nie jest
nie zniosła jego mrocznego pasażera
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów