Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słucham plastiku, ale w sztucznym jest mi gorąco i zapierdlalam w skórze
Heh, fani metalu układają się w taką zabawną piramidkę "tró". Na każdym poziomie gardzą tymi którzy słuchają "bardziej lajtowego i mainstreamowego" metalu, a jednocześnie są pogardzani przez tych którzy słuchają jeszcze bardziej ciężkiego i jeszcze bardziej niemainstreamowego metalu niż oni. I ta piramida sięga wzwyż aż do garażowych zespołów które słuchają tylko siebie nawzajem.
@MMAchu
Nie ma co spinać zwieraczy. Każdy z nas był takim 14latkiem szukającym szczęścia wśród popularnych zespołów metalowych. Nie każdy od razu wpadał w sidła Burzuma czy Cannibal Corpse... Po drugie, zastanawiam się jakich Wy macie znajomych, że jak metal to od razu capi? Ja tam byłam/jestem czyściutka
Nie ma co spinać zwieraczy. Każdy z nas był takim 14latkiem szukającym szczęścia wśród popularnych zespołów metalowych. Nie każdy od razu wpadał w sidła Burzuma czy Cannibal Corpse... Po drugie, zastanawiam się jakich Wy macie znajomych, że jak metal to od razu capi? Ja tam byłam/jestem czyściutka
Haha, "uwielbiam" napinaczy uważających, że posiedli absolutną wiedzę w zakresie ciężkiej muzyki i tylko oni mogą decydować o tym co jest "prawdziwym metalem" a co nim nie jest, jednocześnie srają ogniem na wszystkich, którzy śmią mieć nieco inne zdanie. Ludzie, ogarnijcie się Nie ma czegoś takiego jak prawdziwy metal, są po prostu różne gusta.
@MMAchu
nie pisz tak bo a nuż mi też się zrobi smutno.
@evoola
popracuj nad interpretacją bo wyciąganie wniosków jest u ciebie marne.
nie pisz tak bo a nuż mi też się zrobi smutno.
@evoola
popracuj nad interpretacją bo wyciąganie wniosków jest u ciebie marne.
Oj dzieci mylicie gatunki muzyki, bo tez zespół gra za słabo ten za mocno, + dla metalliki ze się rozwija, każdy album jest inny, nudne by było słuchać od 25 lat kawałków na jedno kopyto,
Metallica kiedys byla bardzo dobra i szacunek sie nalezy, ale wiadomo kazdy patrzy na tu i teraz i jedzie po wszystkim. Pisze ktos ze Vader to taki true, a co oprócz darcia ryja i pierdolniecia ze soba niesie? Wole Sweet Noise, przynajmniej maja teksty a i pierdolniecie jest a ogolnie to itak wole punk.
rafalmaster1 napisał/a:
Oj dzieci mylicie gatunki muzyki, bo tez zespół gra za słabo ten za mocno, + dla metalliki ze się rozwija, każdy album jest inny, nudne by było słuchać od 25 lat kawałków na jedno kopyto,
Akurat co jak co ale metallice można zarzucić właśnie to, że się nie rozwija. Każda piosenka oparta na tym samym schemacie, wystarczy rzucić okiem na sola gitarowe, każde oparte na tej samej skali, nawet w tej samej tonacji. Po prostu zlepek kilku niezbyt udolnych zagrywek, które łączone w różne kombinacje dają różne motywy i tyle.
@MMAchu
pomyliłeś slayera z metallica. Slayer to jest 10 płyt tego samego.
pomyliłeś slayera z metallica. Slayer to jest 10 płyt tego samego.
Kurwa aż brakuje mema "internet fight". Sorry, że piszę post od postem, ale nie rozumiecie tego co napisałem w całości. Chodzi mi o to co napisał Azzazel, może ujął to zbyt szyderczo ale coś mniej więcej ten deseń. Chodzi o sytuację gdy osoba, która ledwo co zaczęła słuchać mocniejszej muzyki i wprawdzie jego gust kończy się na kilku piosenkach powyższego zespołu, uważa się za niewiadomo jakiego tró frajera. Dostał od mamy na 16 urodziny podręczny zestaw małego metalowca (czyt. koszulka "metalika", czarny glan, pasek z pinami "mroczny żniwiarz", bojówki typu bomber, 101 kieszeni a w środku 1001 drobiazgów oraz nieśmiertelny plecak typu kostka) i w takiej sytuacji nasz opisywany 16 latek słuchając "nothing else matters", farbuje kudła na czarno, zaczyna afiszować się swoim zuem bo przecież czuje się jakby należał do legionu śmierci czarnego pana.
@Miles87
Slayer to prawdziwy thrash, a jak dla cb jest to samo - to zapewne słuchałeś te 10 płyt z czarnymi hujami w uszach
Wszyscy tacy tró jesteście, napinacie się na gimbusiarstwo a już widzę jak w wieku 13lat słuchaliście Canibal Corpse... A zapomniałem przecież jak mieliście 13lat to jeszcze Canibal nie istniał
Popuśćcie gumy w gaciach i dajcie se luzu
I jeszcze jedno szybkość ≠ pierdolnięcie
Slayer to prawdziwy thrash, a jak dla cb jest to samo - to zapewne słuchałeś te 10 płyt z czarnymi hujami w uszach
Wszyscy tacy tró jesteście, napinacie się na gimbusiarstwo a już widzę jak w wieku 13lat słuchaliście Canibal Corpse... A zapomniałem przecież jak mieliście 13lat to jeszcze Canibal nie istniał
Popuśćcie gumy w gaciach i dajcie se luzu
I jeszcze jedno szybkość ≠ pierdolnięcie
Człowieniu są ludzie, jak np. jego ekscelencja ja, po prostu lubię się spinać i caps lockować ludzi na śmierć, bo jestem brzydki i nie mam kolegów i tylko przez internet mogę udawać cwaniaka i wpajać na siłę swoje racje innym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów