18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MMAchu 2012-05-26, 11:38 1
Naprawdę, tak mi przykro...
Zgłoś
bogdanznosa 2012-05-26, 11:39 1
słucham plastiku, ale w sztucznym jest mi gorąco i zapierdlalam w skórze
Zgłoś
Azzazel 2012-05-26, 11:43 28
Heh, fani metalu układają się w taką zabawną piramidkę "tró". Na każdym poziomie gardzą tymi którzy słuchają "bardziej lajtowego i mainstreamowego" metalu, a jednocześnie są pogardzani przez tych którzy słuchają jeszcze bardziej ciężkiego i jeszcze bardziej niemainstreamowego metalu niż oni. I ta piramida sięga wzwyż aż do garażowych zespołów które słuchają tylko siebie nawzajem.
Zgłoś
evoola 2012-05-26, 11:44 2
@MMAchu
Nie ma co spinać zwieraczy. Każdy z nas był takim 14latkiem szukającym szczęścia wśród popularnych zespołów metalowych. Nie każdy od razu wpadał w sidła Burzuma czy Cannibal Corpse... Po drugie, zastanawiam się jakich Wy macie znajomych, że jak metal to od razu capi? Ja tam byłam/jestem czyściutka
Zgłoś
necrofallus 2012-05-26, 11:48 4
Haha, "uwielbiam" napinaczy uważających, że posiedli absolutną wiedzę w zakresie ciężkiej muzyki i tylko oni mogą decydować o tym co jest "prawdziwym metalem" a co nim nie jest, jednocześnie srają ogniem na wszystkich, którzy śmią mieć nieco inne zdanie. Ludzie, ogarnijcie się Nie ma czegoś takiego jak prawdziwy metal, są po prostu różne gusta.
Zgłoś
Miles87 2012-05-26, 11:50
@MMAchu
nie pisz tak bo a nuż mi też się zrobi smutno.
@evoola
popracuj nad interpretacją bo wyciąganie wniosków jest u ciebie marne.
Zgłoś
r................1 2012-05-26, 12:05 7
Oj dzieci mylicie gatunki muzyki, bo tez zespół gra za słabo ten za mocno, + dla metalliki ze się rozwija, każdy album jest inny, nudne by było słuchać od 25 lat kawałków na jedno kopyto,
Zgłoś
skandal89 2012-05-26, 12:08
Metallica kiedys byla bardzo dobra i szacunek sie nalezy, ale wiadomo kazdy patrzy na tu i teraz i jedzie po wszystkim. Pisze ktos ze Vader to taki true, a co oprócz darcia ryja i pierdolniecia ze soba niesie? Wole Sweet Noise, przynajmniej maja teksty a i pierdolniecie jest a ogolnie to itak wole punk.
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 12:25 1
rafalmaster1 napisał/a:

Oj dzieci mylicie gatunki muzyki, bo tez zespół gra za słabo ten za mocno, + dla metalliki ze się rozwija, każdy album jest inny, nudne by było słuchać od 25 lat kawałków na jedno kopyto,

Akurat co jak co ale metallice można zarzucić właśnie to, że się nie rozwija. Każda piosenka oparta na tym samym schemacie, wystarczy rzucić okiem na sola gitarowe, każde oparte na tej samej skali, nawet w tej samej tonacji. Po prostu zlepek kilku niezbyt udolnych zagrywek, które łączone w różne kombinacje dają różne motywy i tyle.
Zgłoś
Miles87 2012-05-26, 12:29 3
@MMAchu
pomyliłeś slayera z metallica. Slayer to jest 10 płyt tego samego.
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 12:33 1
Kurwa aż brakuje mema "internet fight". Sorry, że piszę post od postem, ale nie rozumiecie tego co napisałem w całości. Chodzi mi o to co napisał Azzazel, może ujął to zbyt szyderczo ale coś mniej więcej ten deseń. Chodzi o sytuację gdy osoba, która ledwo co zaczęła słuchać mocniejszej muzyki i wprawdzie jego gust kończy się na kilku piosenkach powyższego zespołu, uważa się za niewiadomo jakiego tró frajera. Dostał od mamy na 16 urodziny podręczny zestaw małego metalowca (czyt. koszulka "metalika", czarny glan, pasek z pinami "mroczny żniwiarz", bojówki typu bomber, 101 kieszeni a w środku 1001 drobiazgów oraz nieśmiertelny plecak typu kostka) i w takiej sytuacji nasz opisywany 16 latek słuchając "nothing else matters", farbuje kudła na czarno, zaczyna afiszować się swoim zuem bo przecież czuje się jakby należał do legionu śmierci czarnego pana.
Zgłoś
kam15 2012-05-26, 12:39 1
@MMAchu

Szkoda ze mozna postawic tylko jedno piwo, bo postawilbym krate....
Zgłoś
Gossow 2012-05-26, 12:57
@Miles87
Slayer to prawdziwy thrash, a jak dla cb jest to samo - to zapewne słuchałeś te 10 płyt z czarnymi hujami w uszach

Wszyscy tacy tró jesteście, napinacie się na gimbusiarstwo a już widzę jak w wieku 13lat słuchaliście Canibal Corpse... A zapomniałem przecież jak mieliście 13lat to jeszcze Canibal nie istniał
Popuśćcie gumy w gaciach i dajcie se luzu

I jeszcze jedno szybkość ≠ pierdolnięcie
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 13:05
Człowieniu są ludzie, jak np. jego ekscelencja ja, po prostu lubię się spinać i caps lockować ludzi na śmierć, bo jestem brzydki i nie mam kolegów i tylko przez internet mogę udawać cwaniaka i wpajać na siłę swoje racje innym...
Zgłoś
C................l 2012-05-26, 13:11 2
MMAchu napisał/a:

Obrazek
Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)

Wiesz, nie każdy ma tak zajebisty gust muzyczny i jest fanem Biebera jak ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem