18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miles87 2012-05-26, 13:26
@Gossow
weź mnie chłopczyku nie wyzywaj od jakiś tru. W wieku 13 lat słuchałem the doors, później Loreeny McKennitt a następnie dead can dance. Slayerem się nie podniecaj tylko posłuchaj. Dla osoby która się nie masturbuje na widok toma araya wszystko tam brzmi tak samo.
Zgłoś
C................l 2012-05-26, 13:26 5
MMAchu napisał/a:

Kurwa a na chuj się szufladkować? Mam ochotę posłuchać death metalu to słucham death metalu, mam ochotę na dobre rapy to słucham dobrych rapów, mam ochotę posłuchać kurwa fasolek pana kleksa to słucham jebanych kurwa fasolek pana kurwa kleksa i chuj!

Człowieku sam siebie zaprzeczasz. Najpierw jedziesz kogoś, że się uważa za hardcorowca słuchając zespołu Metallica jednocześnie wymieniając zespoły jakich powinno się słuchać sugerujesz, że ty jesteś właśnie tym hardcorowcem, a teraz pierdolisz żeby się nie szufladkować. Masz tam kręgosłup? Chyba faja ci zmiękła bo cię kilka osób pojechało i się zaczynasz wycofywać.

P.S. Ja szanuję Metallice bo to oni właśnie zaczęli kształtować mój gust muzyczny. Do dziś lubię posłuchać takich kawałków jak Master of Puppets, Seek and Destroy, Battery, nie będę wymieniała wszystkich bo parę ich jest.
Zgłoś
evoola 2012-05-26, 13:33
@Miles87
Moja wypowiedź tyczyła pierwszego postu MMAchu, nie wiem co tam było do interpretacji i jakich wniosków nie wyciągnęłam. Chyba z Twoim rozumowaniem jest coś nie tak. No ale cóż, dzień bez spinki dzień stracony...
Zgłoś
EdmundKemper 2012-05-26, 13:33
Tylko nie rozumiem czemu metale się spinają do rapu skoro nigdzie w tym temacie nie ma o nim mowy ? Jakieś kompleksy próbujecie naprawić czy wyleczyć za pomocą Internetu ?
Zgłoś
hell.no 2012-05-26, 13:40 3
Pierdolicie kurwa o rzeczach bezsensownych...

Gdzie to KUPIĆ????
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 13:42
Gamoniu, chyba do matury z polskiego nie podszedłeś bo czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jakbyś nie zauważył napisałem to nawiązując do postów, odnoszących się do hip hopu. Chodziło mi o to, że bez sensu jest się szufladkować słuchając wyłącznie rapów czy wyłącznie metalu, bo nic nie stoi na przeszkodzie ażeby słuchać obu tych gatunków na raz. A jeśli mówimy o metalu to czy to Metallica czy kurwa Testament czy inny zespół mocnej gitary to jest jeden chuj, bo grają mniej więcej w tym samym nurcie jakim jest szeroko pojęty metal. Ja pisząc o tym zespole nawiązywałem do tego, że szczyle zaślepione Metallicą mają się za nie wiadomo jakich metalowców odprawiających czarne msze i jedzących koty, a tutaj gust nie ma nic do tego żeby stwierdzić, że między METALLICĄ a zespołami grającymi NAPRAWDĘ ostre rżnięcie (na pograniczu grindu) jest przepaść. jeśli mówimy o "ciężkości" brzmienia jeśli można to tak nazwać.
Zgłoś
666s 2012-05-26, 13:45 1
O JEZU CHŁOPAKI SPINA MAX ! Zajebcie sie o muzyke... kazdy słucha czego chce i chuj wam do tego. Jak twój syn kiedyś/lub już bedzie słuchał metallici to mu powiesz,że tego słuchają gimby i dlatego on ma słuchać czegoś innego,bo coś innego jest lepsze? W tym kraju każdy widzi wady u innych,tylko nie u siebie.

@MMachu pierw najeżdzasz na gimby,a potem pierdolisz "na chuj sie szufladkować" - Sam ich kurwa szufladkujesz,nie widzisz tego ? Lubisz być hipokrytą?
Zgłoś
MMAchu 2012-05-26, 13:56 1
Nie jestem ani w milimetrze zatwardziałym metalem, mam łysy łeb a nie długi kudł, chodzę w kolorowych koszulach , jestem po prostu koneserem dobrej muzyki, a jak wiadomo każdy uznaje dobre to co mu gust podpowie. Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem i kurwa nikt mi tutaj nie zarzuci, że grają dobrze (technicznie, użyłbym raczej słowa, że grają prosto). elo

666s napisał/a:

@MMachu pierw najeżdzasz na gimby,a potem pierdolisz "na chuj sie szufladkować" - Sam ich kurwa szufladkujesz,nie widzisz tego ? Lubisz być hipokrytą?

To, że jestem hipokrytą nie ma nic do tego. Nie nie szufladkuję, kurwa ludzie czytajcie ze zrozumieniem, proszę Was. Piszę po raz n-ty, że nic nie stoi na przeszkodzie żeby słuchać kurwa Maryli Rodowicz i Peji, bo kurwa jak się komuś to podoba to niech słucha. Ja się wyśmiewam z poważnego podejścia gimbusów do metalowej zajawki.

<dodane>Kurwa a zresztą prawda jest taka, że ja mam swoje racje, WY macie swoje, do porozumienia nigdy nie dojdziemy, bo każdy ma za duża dumę, lecę nad jeziorko wypić browara i zjeść jakąś karkówkę a nie spinać się cały dzień na sadisticu, pozdro
Zgłoś
C................l 2012-05-26, 14:57
MMAchu napisał/a:

Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem i kurwa nikt mi tutaj nie zarzuci, że grają dobrze (technicznie, użyłbym raczej słowa, że grają prosto). elo

Dupa jesteś nie muzyk. Mają grać krzyżując jednocześnie palce? Bo nie czaję cię totalnie o co ci chodzi. Jak dla mnie to niczego im nie brakuje, chyba że ma się na myśli brak prawdziwego wirtuoza jak np. Buckethead, Malmsteen czy Van Halen, ale takich ciężko znaleźć w 95% zespołów.
Zgłoś
ziu2 2012-05-26, 15:00 2
zajebista koszulka. i nosiłbym ją. Druga płyta CD jaka miałem w domu, a byłem jeszcze wtedy mega dzieciakiem, to była Metallica. To od niej się wszystko zaczęło. Mimo, że nie słucham jej już teraz tak często jak wcześniej to mój szacunek mają dożywotnio, a i nawet na koncerty jeżdżę jak grają w kraju.
Zgłoś
C................l 2012-05-26, 15:00
MMAchu napisał/a:

Nie nie szufladkuję, kurwa ludzie czytajcie ze zrozumieniem, proszę Was.

Proszę Cię kurwa, tu nie ma wyznawców Tuska, którzy mimo że raz powiedziane zostało jedno to uwierzą w drugie. Wyraźnie wrzuciłeś do szufladki gimbusów słuchających Metallicki i nie wciskaj nam kitu bo wyżej jest to białym na szarym.
Zgłoś
Hesbollah 2012-05-26, 15:12
Kochani, według mnie klasyfikacja gatunków muzyki i określanie się w stylu "słucham tylko thrash metalu! tylko reggae, bless! techno dla thechnozjebów!!" jest idiotyczne niczym dawanie na tacę. Muzyka w założeniu jest medium do wyrażania siebie, choć oczywiście od jakiegoś czasu się to zmieniło i domyslacie się o co chodzi. W każdym, jakkolwiek bądź razie, uważam tak samo jak MMAchu; osobiście nie istnieją dla mnie GATUNKI muzyki. Muzyka dzieli się na taką, która się Ci podoba, lub też nie. Słucham metalu, rapu, trance'u, popu, wszystkiego! Byleby tylko miało melodię...

P.S. Rzeczownik Metallica odmienia się "Metalliki". Odmiana w polskim języku zmienia obce nazwy na polskobrzmiące...
Zgłoś
BongMan 2012-05-26, 15:29 1
MMAchu napisał/a:

Metallipy

Kiedy ty srałeś pod siebie, to Metallica już grała...
Zgłoś
hajtkol 2012-05-26, 15:43
Oldschool w Metalu, to biały kolor, a nie czarny w którym chodzą "metale" od stosunkowo niedawna. Polecam poczytać o wykształcaniu się tego gatunku na przełomie ostatnich 40 lat.
Zgłoś
K................n 2012-05-26, 16:19 1
MMAchu napisał/a:

Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem

To, że grasz swojemu chłopakowi zębami na fiucie to nie znaczy od razu, że jesteś muzykiem...

... a teraz na poważnie, bez żartów:

MMAchu napisał/a:

Kurwa Pener nie ma co się oszukiwać, typowy 16-latek słuchający Metallicy czy Slayera (chociaż do Slayera nic nie mam) uważa się za niewiadomo jakiego hardkorowca a jak dla mnie jest pindolem i tyle. Zespoły jakVirgin Snatch, Decapitated, Vader itp., to jest kurwa mocne pierdolnięcie.

Kilka tygodni temu byłem z ekipą na festiwalu sonisphere. Gwiazdą wieczoru była Meta, ale Black Label Society, Machine Head, czy nasze Kwasożłopy to dla mnie też wielki rarytas, szczególnie Acidzi- mam ich (prawie) wszystkie płyty. Z Katowic jechało 7 busów, średnia wieku uczestników wyjazdu to ok. 35-40 lat. Poznałem tam wielu zajebistych ludzi a jedna znajomość zaowocowała fajną współpracą na poziomie zawodowym. Nie widziałem 16-latków ale nawet jeżeli tacy tam byli to nie wpłynęło to na jakość gry Mety , Acidów i „suportów” (hehehe). Zresztą dlaczego miałbym jakiemuś dzieciakowi bronić słuchania czegoś co sam słucham?

Druga sprawa, nie będę oceniał twojego stosunku do muzyki i twojej opinii o Mecie. Ocenię, w kontekście twoich wypowiedzi, samą Metallicę i niech moją oceną będzie fakt, że wszystkie grupy, które wymieniłeś nagrały (w studio) lub zagrały (na koncercie) co najmniej jeden cover utworów napisanych przez Metallicę.

Trzecia sprawa, death metal to tylko niewielki wycinek z całego gatunku, warto o tym pamiętać bo różnorodność jest ciekawa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem