Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)
Idealny gadżet dla wszystkich dzieci Metallipy i podobnych (z zachowaniem szacunku dla prawdziwych zespołów metalowych)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
weź mnie chłopczyku nie wyzywaj od jakiś tru. W wieku 13 lat słuchałem the doors, później Loreeny McKennitt a następnie dead can dance. Slayerem się nie podniecaj tylko posłuchaj. Dla osoby która się nie masturbuje na widok toma araya wszystko tam brzmi tak samo.
Kurwa a na chuj się szufladkować? Mam ochotę posłuchać death metalu to słucham death metalu, mam ochotę na dobre rapy to słucham dobrych rapów, mam ochotę posłuchać kurwa fasolek pana kleksa to słucham jebanych kurwa fasolek pana kurwa kleksa i chuj!
Człowieku sam siebie zaprzeczasz. Najpierw jedziesz kogoś, że się uważa za hardcorowca słuchając zespołu Metallica jednocześnie wymieniając zespoły jakich powinno się słuchać sugerujesz, że ty jesteś właśnie tym hardcorowcem, a teraz pierdolisz żeby się nie szufladkować. Masz tam kręgosłup? Chyba faja ci zmiękła bo cię kilka osób pojechało i się zaczynasz wycofywać.
P.S. Ja szanuję Metallice bo to oni właśnie zaczęli kształtować mój gust muzyczny. Do dziś lubię posłuchać takich kawałków jak Master of Puppets, Seek and Destroy, Battery, nie będę wymieniała wszystkich bo parę ich jest.
Moja wypowiedź tyczyła pierwszego postu MMAchu, nie wiem co tam było do interpretacji i jakich wniosków nie wyciągnęłam. Chyba z Twoim rozumowaniem jest coś nie tak. No ale cóż, dzień bez spinki dzień stracony...
@MMachu pierw najeżdzasz na gimby,a potem pierdolisz "na chuj sie szufladkować" - Sam ich kurwa szufladkujesz,nie widzisz tego ? Lubisz być hipokrytą?
@MMachu pierw najeżdzasz na gimby,a potem pierdolisz "na chuj sie szufladkować" - Sam ich kurwa szufladkujesz,nie widzisz tego ? Lubisz być hipokrytą?
To, że jestem hipokrytą nie ma nic do tego. Nie nie szufladkuję, kurwa ludzie czytajcie ze zrozumieniem, proszę Was. Piszę po raz n-ty, że nic nie stoi na przeszkodzie żeby słuchać kurwa Maryli Rodowicz i Peji, bo kurwa jak się komuś to podoba to niech słucha. Ja się wyśmiewam z poważnego podejścia gimbusów do metalowej zajawki.
<dodane>Kurwa a zresztą prawda jest taka, że ja mam swoje racje, WY macie swoje, do porozumienia nigdy nie dojdziemy, bo każdy ma za duża dumę, lecę nad jeziorko wypić browara i zjeść jakąś karkówkę a nie spinać się cały dzień na sadisticu, pozdro
Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem i kurwa nikt mi tutaj nie zarzuci, że grają dobrze (technicznie, użyłbym raczej słowa, że grają prosto). elo
Dupa jesteś nie muzyk. Mają grać krzyżując jednocześnie palce? Bo nie czaję cię totalnie o co ci chodzi. Jak dla mnie to niczego im nie brakuje, chyba że ma się na myśli brak prawdziwego wirtuoza jak np. Buckethead, Malmsteen czy Van Halen, ale takich ciężko znaleźć w 95% zespołów.
Nie nie szufladkuję, kurwa ludzie czytajcie ze zrozumieniem, proszę Was.
Proszę Cię kurwa, tu nie ma wyznawców Tuska, którzy mimo że raz powiedziane zostało jedno to uwierzą w drugie. Wyraźnie wrzuciłeś do szufladki gimbusów słuchających Metallicki i nie wciskaj nam kitu bo wyżej jest to białym na szarym.
P.S. Rzeczownik Metallica odmienia się "Metalliki". Odmiana w polskim języku zmienia obce nazwy na polskobrzmiące...
Metallicę mogę sobie krytykować pod względem technicznego grania bo jestem muzykiem
To, że grasz swojemu chłopakowi zębami na fiucie to nie znaczy od razu, że jesteś muzykiem...
... a teraz na poważnie, bez żartów:
Kurwa Pener nie ma co się oszukiwać, typowy 16-latek słuchający Metallicy czy Slayera (chociaż do Slayera nic nie mam) uważa się za niewiadomo jakiego hardkorowca a jak dla mnie jest pindolem i tyle. Zespoły jakVirgin Snatch, Decapitated, Vader itp., to jest kurwa mocne pierdolnięcie.
Kilka tygodni temu byłem z ekipą na festiwalu sonisphere. Gwiazdą wieczoru była Meta, ale Black Label Society, Machine Head, czy nasze Kwasożłopy to dla mnie też wielki rarytas, szczególnie Acidzi- mam ich (prawie) wszystkie płyty. Z Katowic jechało 7 busów, średnia wieku uczestników wyjazdu to ok. 35-40 lat. Poznałem tam wielu zajebistych ludzi a jedna znajomość zaowocowała fajną współpracą na poziomie zawodowym. Nie widziałem 16-latków ale nawet jeżeli tacy tam byli to nie wpłynęło to na jakość gry Mety , Acidów i „suportów” (hehehe). Zresztą dlaczego miałbym jakiemuś dzieciakowi bronić słuchania czegoś co sam słucham?
Druga sprawa, nie będę oceniał twojego stosunku do muzyki i twojej opinii o Mecie. Ocenię, w kontekście twoich wypowiedzi, samą Metallicę i niech moją oceną będzie fakt, że wszystkie grupy, które wymieniłeś nagrały (w studio) lub zagrały (na koncercie) co najmniej jeden cover utworów napisanych przez Metallicę.
Trzecia sprawa, death metal to tylko niewielki wycinek z całego gatunku, warto o tym pamiętać bo różnorodność jest ciekawa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów