18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mordak 2012-05-26, 16:19
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Machol 2012-05-26, 16:21
Metalowe brzmienia są takie a owakie, co kto lubi. Jak dla mnie, jeżeli ktoś jedzie po jakimś zespole ze jest "za mało" metalowy/kolorowy/chuj wie jaki, bo ma słabsze pierdolnięcie... To jest jak narkoman ćpający kokainę, który wyśmiewa tego, który jest uzależniony od amfy albo trawy, bo "to nie ma pierdolnięcia" :]
Każdemu według potrzeb, autorze, zluzuj spięcie w gaciach, słuchaj co lubisz i nie wypuszczaj pyska na innych niczym jakieś emo które musi pokazać, że jest "true" i wytknąć komuś np. Panic at The Disco.
Zgłoś
K................n 2012-05-26, 16:26
Azzazel napisał/a:

Heh, fani metalu układają się w taką zabawną piramidkę "tró". Na każdym poziomie gardzą tymi którzy słuchają "bardziej lajtowego i mainstreamowego" metalu, a jednocześnie są pogardzani przez tych którzy słuchają jeszcze bardziej ciężkiego i jeszcze bardziej niemainstreamowego metalu niż oni. I ta piramida sięga wzwyż aż do garażowych zespołów które słuchają tylko siebie nawzajem.

Fajny komentarz, choć brakuje mi jakiegoś przymiotnika przed fani. Np "prawdziwi", "najlepsi", "jedyni". Sam uważam się za fana metalu, słucham głównie speed metalu i thrashu a inne podgatunku mi nie przeszkadzają...
Zgłoś
fifus92 2012-05-26, 16:27
Ja słucham mamy, ale do hip hopu tez nic nie mam
Zgłoś
Fullmoon 2012-05-26, 16:48 2
kidi1 napisał/a:

Owszem Metallica zeszła trochę ze swojego pierdolnięcia, ale jak zaczynali , byli jednym z najostrzejszych bandów na świecie.

A słyszałeś może o Venom, Hellhammer, Bathory czy Sabbat? Jeśli Pedallica była kiedykolwiek "ostra" to nie wiem jak byś sklasyfikował wyżej podane zespoły, które zaczynały mniej więcej w tym samym czasie.

P.S.
Metallica król śmietnika

evoola napisał/a:

@MMAchu
Nie ma co spinać zwieraczy. Każdy z nas był takim 14latkiem szukającym szczęścia wśród popularnych zespołów metalowych. Nie każdy od razu wpadał w sidła Burzuma czy Cannibal Corpse

jak to nie?

rafalmaster1 napisał/a:

...nudne by było słuchać od 25 lat kawałków na jedno kopyto,

powiedz to fanom AC/DC

hajtkol napisał/a:

Oldschool w Metalu, to biały kolor, a nie czarny w którym chodzą "metale" od stosunkowo niedawna. Polecam poczytać o wykształcaniu się tego gatunku na przełomie ostatnich 40 lat.

to widać nie czytałeś ze zrozumieniem. koloru białego używali głównie thrash metalowcy, a w czarnym kolorze popierdalali od zawsze black metalowcy, więc nie pierdol mi tu głupot, chyba że dla ciebie "niedawno" znaczy ponad 30 lat wstecz...
Zgłoś
Winterstorm 2012-05-26, 17:38
Nikt się jeszcze do gimbusiarni Sabatonu nie przypierdolił, ciekawe.
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 18:45 1
Każdy kurwa słucha czego chce. I chuj wam do tego. Jak chcecie leczyć kompleksy to won do psychologa.

Fullmoon napisał/a:

A słyszałeś może o Venom, Hellhammer, Bathory czy Sabbat? Jeśli Pedallica była kiedykolwiek "ostra" to nie wiem jak byś sklasyfikował wyżej podane zespoły, które zaczynały mniej więcej w tym samym czasie.

P.S.
Metallica król śmietnika

Metallica nie była ostra? Słuchaj ignorancie. Metallica gdy zaczynała była jednym z najcięższych i najostrzejszych zespołów. Teraz wielu osobom się wydaje że w kawałkach Metalliki nie ma nic ciężkiego bo teraz wszystko brzmi ciężko. Ale w tamtych czasach nie miała sobie równych. Fakt, podczas tworzenia 5 płyty (Black Album) zaczęli kombinować i odeszli od thrashu. Ale w 2008 wydając Death Magnetic pokazali że potrafią jeszcze sklecić coś naprawdę zajebistego. W dupie byłeś - gówno widziałeś. Nie jestem człowiekiem ograniczającym się tylko do Metalliki. Ograniczanie się do jednego zespołu nie ma najmniejszego sensu. Wgl ograniczanie się do jednego gatunku jest zjebane. Wszyscy którzy hejtują widać nie dojrzeli jeszcze do zrozumienia czym jest wgl muzyka. Każdy czuje ją na swój sposób. To jakiej słuchamy muzyki to kwestia naszego charakteru. Nikt nie będzie zmieniał swojego gustu tylko dlatego bo innym się to nie podoba. Ode mnie to by było na tyle. Miłego dnia.
Zgłoś
Fullmoon 2012-05-26, 21:47 2
@up
Pierdolisz jak potłuczony dzieciaku. Słuchałem metalu od najmłodszych lat z winyli i taśm magnetofonowych (wiesz w ogóle co to jest?), podałem wyżej przykłady zespołów, które wcale się nie wzorowały na żadnej Pedalice i grały o wiele ciężej niż tenże zespół, ale najwidoczniej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Są zespoły, które grały w tym samym czasie o wiele ciężej niż ta twoja ukochana Metallica, które wymieniłem wyżej, ale mogę ci podać jeszcze kilka innych przykładów. Choćby nawet polski KAT powstały w 78' roku przez Piotra Luczyka, kiedy miał 12 lat, który grał ostrzej od Pedallici i niósł za sobą wartościowe teksty. Dam ci kolejne przykłady zespołów które grały tak jak oni w latach 80' tylko bardziej agresywnie: Cannibal Corpse, Atheist, Incantation, Beherit i Deicide (koniec lat 80'), Mayhem, Death, Napalm Death, Nunslaughter, Morbid Angel, Vader - znasz te zespoły? Jakbyś znał to nie pierdoliłbyś głupot o tym, że Metallica "to" i Metallica "tamto" tylko zamknąłbyś swój gimnazjalny łeb. Napisałeś, że "ograniczenie się do jednego gatunku jest zjebane", ale po twoim poście można śmiało wywnioskować, że jesteś ograniczony, ponieważ gdybyś nie był to znałbyś te zespoły, które wyżej wymieniłem i nie wypisywałbyś żadnych głupot, synku. To co wypisujesz zawsze popieraj przynajmniej jednym prawdziwym i sensownym argumentem, a nie wypisuj jakieś brednie wyssane z palca. Mój wcześniejszy post miał na celu udowodnienie niejakiemu kidiemu1, że się myli, ale najwidoczniej znalazł się jakiś idiota, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosków, który dodatkowo kłóci się na temat, na który nie ma żadnego pojęcia. Poczytaj więcej na ten temat, pooglądaj filmy i zrozum to wszystko to dopiero wtedy możemy porozmawiać, bo na razie nie ma za bardzo z kim, a przede wszystkim dorośnij gimnazjalisto, dla którego Pedallica pełni formę bóstwa Jeśli posłuchasz o wiele mądrzejszego od siebie i posłuchasz moich rad zawartych w tym poście to nie zbłaźnisz się więcej tak jak to zrobiłeś tu

P.S.
Nigdzie nie napisałem, żeby ktokolwiek zmieniał swój gust muzyczny tylko dlatego, że ktoś słucha coś innego oraz też nigdzie nie napisałem, że słucham tylko jednego gatunku...
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 23:05
Fullmoon napisał/a:

@up
Pierdolisz jak potłuczony dzieciaku. Słuchałem metalu od najmłodszych lat z winyli i taśm magnetofonowych (wiesz w ogóle co to jest?), podałem wyżej przykłady zespołów, które wcale się nie wzorowały na żadnej Pedalice i grały o wiele ciężej niż tenże zespół, ale najwidoczniej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Są zespoły, które grały w tym samym czasie o wiele ciężej niż ta twoja ukochana Metallica, które wymieniłem wyżej, ale mogę ci podać jeszcze kilka innych przykładów. Choćby nawet polski KAT powstały w 78' roku przez Piotra Luczyka, kiedy miał 12 lat, który grał ostrzej od Pedallici i niósł za sobą wartościowe teksty. Dam ci kolejne przykłady zespołów które grały tak jak oni w latach 80' tylko bardziej agresywnie: Cannibal Corpse, Atheist, Incantation, Beherit i Deicide (koniec lat 80'), Mayhem, Death, Napalm Death, Nunslaughter, Morbid Angel, Vader - znasz te zespoły? Jakbyś znał to nie pierdoliłbyś głupot o tym, że Metallica "to" i Metallica "tamto" tylko zamknąłbyś swój gimnazjalny łeb. Napisałeś, że "ograniczenie się do jednego gatunku jest zjebane", ale po twoim poście można śmiało wywnioskować, że jesteś ograniczony, ponieważ gdybyś nie był to znałbyś te zespoły, które wyżej wymieniłem i nie wypisywałbyś żadnych głupot, synku. To co wypisujesz zawsze popieraj przynajmniej jednym prawdziwym i sensownym argumentem, a nie wypisuj jakieś brednie wyssane z palca. Mój wcześniejszy post miał na celu udowodnienie niejakiemu kidiemu1, że się myli, ale najwidoczniej znalazł się jakiś idiota, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosków, który dodatkowo kłóci się na temat, na który nie ma żadnego pojęcia. Poczytaj więcej na ten temat, pooglądaj filmy i zrozum to wszystko to dopiero wtedy możemy porozmawiać, bo na razie nie ma za bardzo z kim, a przede wszystkim dorośnij gimnazjalisto, dla którego Pedallica pełni formę bóstwa Jeśli posłuchasz o wiele mądrzejszego od siebie i posłuchasz moich rad zawartych w tym poście to nie zbłaźnisz się więcej tak jak to zrobiłeś tu

P.S.
Nigdzie nie napisałem, żeby ktokolwiek zmieniał swój gust muzyczny tylko dlatego, że ktoś słucha coś innego oraz też nigdzie nie napisałem, że słucham tylko jednego gatunku...

Na Venomie się wychowałem. Chuja wiesz o mnie gimbusie
Idź spać, pchły na dupę czekają bękarciku
Zgłoś
K................n 2012-05-26, 23:28 4
To jest właśnie Polska. W tym kraju nawet jak napiszesz, że wg. ciebie gouda to najlepszy ser, to od razu znajdzie się jakaś pizda pokroju fullmoon'a, która będzie drzeć mordę, że edamski jest smaczniejszy, ma lepszy kolor i kurwa większe dziury. Masakra, jeszcze te pierdolenie typu 'pedalika'. Co to kurwa rumun jest, że poprawnie pisać nie potrafi? Jebią mu się literki? Totalna dziecinada.
Zgłoś
Fullmoon 2012-05-26, 23:39 1
suchy945 napisał/a:

Na Venomie się wychowałem. Chuja wiesz o mnie gimbusie
Idź spać, pchły na dupę czekają bękarciku

i kto to mówi? widać, że znowu nie zrozumiałeś tego co napisałem śmierć frajerom takim jak ty pedale

"gimbus" - o, widzę że jakimś gimnazjalnym slangiem piszesz

Karl_Myszkin napisał/a:

To jest właśnie Polska. W tym kraju nawet jak napiszesz, że wg. ciebie gouda to najlepszy ser, to od razu znajdzie się jakaś pizda pokroju fullmoon'a, która będzie drzeć mordę, że edamski jest smaczniejszy, ma lepszy kolor i kurwa większe dziury. Masakra, jeszcze te pierdolenie typu 'pedalika'. Co to kurwa rumun jest, że poprawnie pisać nie potrafi? Jebią mu się literki? Totalna dziecinada.

dziecięce to jest twoje myślenie kurewko, gdyż podobnie jak suchy945 nie zrozumiałeś tego co napisałem, a kolejny raz nie będę wszystkiego palcem pokazywał żeby jakieś nie-inteligent próbował cokolwiek zrozumieć. "pedalika" - poćwicz cytowanie idioto, bo ci to nie wychodzi podobnie jak rozumowanie. A poza tym nic nie napisałem co jest lepsze, a co gorsze. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem w końcu tępaki
Zgłoś
suchy945 2012-05-26, 23:40 1
Fullmoon napisał/a:

i kto to mówi? widać, że znowu nie zrozumiałeś tego co napisałem śmierć frajerom takim jak ty pedale

"gimbus" - o, widzę że jakimś gimnazjalnym slangiem piszesz

dziecięce to jest twoje myślenie kurewko, gdyż podobnie jak suchy945 nie zrozumiałeś tego co napisałem, a kolejny raz nie będę wszystkiego palcem pokazywał żeby jakieś nie-inteligent próbował cokolwiek zrozumieć. "pedalika" - poćwicz cytowanie idioto, bo ci to nie wychodzi podobnie jak rozumowanie. A poza tym nic nie napisałem co jest lepsze, a co gorsze. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem w końcu tępaki

Fullmoon, proszę, usuń to konto, wyjrzyj na dwór. Siedzisz i hejtujesz.
Zgłoś
Fullmoon 2012-05-26, 23:42
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nadir1 2012-05-26, 23:44
Do kolegi od "szufladkowania" - z całym szacunkiem ale niektórzy ludzie trochę intensywniej utożsamiają się z niektórymi gatunkami muzyki, często wcale nie z jakiś błahych pobudek. W końcu muzyka jakiej słuchamy jest często jakimś rodzajem odbicia naszych charakterów czy gustów, i nierzadko stanowi część naszego życia. Można by się nad tym długo rozwodzić, ale to muzyczne "nieszufladkowanie" dotyczy raczej osób dla których muzyka nie jest ważnym elementem życia. Ale żeby nie było - przesadne i ostentacyjne afiszowanie przywiązania do jakiegoś zespołu/gatunku muzyki nie wskazuje na ich platońską miłość do w/w, a raczej świadczy o niedojrzałości emocjonalnej lub chęci zwrócenia na siebie uwagę. Chociaż to też nie jest reguła i mogę się mylić.
Zgłoś
K................n 2012-05-26, 23:56 1
Fullmoon, chłopie to ty pierdolisz bez sensu. W ogóle jak można ocenić "ostrość" grania dwóch zespołów metalowych, więcej niskich, wysokich tonów? Więcej przeskoków, większe zniekształcenia na przesterze, szybsze tempo, bardziej gardłowy wokal, szybsza perkusja? Przecież to jest muzyka a nie motoryzacja, tutaj nie da się wrzucić dwóch zespołów do excela i porównać parametrów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem