Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BMWswap napisał/a:
Pener, wróciłeś na sadola
![]()
wyj🤬i mnie z pudelka, wróciłem na stare śmieci

No to zaraz będzie spina...
Wiem na co przydają się części z VW!

Wiem na co przydają się części z VW!
Pener666 napisał/a:
wyj🤬i mnie z pudelka, wróciłem na stare śmieci![]()
no i dobrze. na jakimś tam pudelku, można się tylko pcheł nabawić

teraz juz rozumiem pener bmw i wzajemmnie, ale spokojnie bylo... a to szkoda
ukłon bmw dla VW
ukłon bmw dla VW

I tak zaprojektowane wnętrza mają urok... Widać, że to pomieszczenie faceta, a nie pedała w rurkach liżącego kumpli po jajach...

Od zawsze mówiłem, że stylistyka VW ma tyle polotu co karton z mlekiem.

Niech zgadnę... jest fanem BMW?
Thath's a joke, cytując EDI.

Thath's a joke, cytując EDI.
czerwo64 napisał/a:
teraz juz rozumiem pener bmw i wzajemmnie, ale spokojnie bylo... a to szkoda
ukłon bmw dla VW
że co k🤬a? mógłbyś to jeszcze raz napisać, tak żeby zrozumiał to ktoś oprócz Ciebie?

BMWswap napisał/a:
że co k🤬a? mógłbyś to jeszcze raz napisać, tak żeby zrozumiał to ktoś oprócz Ciebie?![]()
nie mam zielonego pojecia o c🤬j mi chodziło
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie