📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to golf mk1
takie auto nie ma jeździć na co dzień, ono ma być i cieszyć gały, ew na zlot, najlepiej lawetą, betka rekin - cud!
Cwaniaczek usunął fotkę baby z cyckami tą którą przerobiłem...
jezeli sie nie myle to tak jak w stylu JDM tak i tutaj powinno przedewszystkim chodzic o moc. szkoda, ze tej zasady nikt nie respektuje..
bmw e9 2800CS (drugie zdjęcie) należy do mike'a burroughs'a, jednego z założycieli i fotografów dla strony stanceworks.com. e9 zostało wyprodukowane w 71, a właśnie dzięki pasji jego właściciela mogę cieszyć oko tym modelem po dziś dzień.
a tu film prezentujący e-dziewiątke
@up
w stylu jdm (lol) nie chodzi o moc tylko motywem przewodnim jest 'function over fashion'. nie każdy, kto sobie robi auto i kieruje się jakimiś motywami z tuningu w japonii, przerabia auto mechanicznie, aby osiągać jakieś bóg wie ile koni mechanicznych
a tu film prezentujący e-dziewiątke
@up
w stylu jdm (lol) nie chodzi o moc tylko motywem przewodnim jest 'function over fashion'. nie każdy, kto sobie robi auto i kieruje się jakimiś motywami z tuningu w japonii, przerabia auto mechanicznie, aby osiągać jakieś bóg wie ile koni mechanicznych
no to i moc JDM
German style czyli oszpecić auto najbardziej jak się da.
Wiekszosc z nich to przeciez turas style nie zaden german choc nikt nie przebije "naszych" dresow
Ho ho ho, mówicie JDM, a nawet nie wiecie co to znaczy JDM - Japan Domestic Market, czyli produkty wypuszczane stricte na rynek Japoński. To co widzimy w Europie czy USA, to tylko JDM styl. Bo jak może być autko JDM, jak jest LHD.
Analogicznie używa się skrótów USDM oraz EDM.
A co do German Style, to po pierwsze: Low&Slow&Wide, a po drugie: Nisko i szeroko cieszy moje oko
Oczywiście German Style dotyczy głównie aut niemieckich. Większość "Germanów" jest utrzymywanych również w stylu OEM+.
Dla japońców odpowiednikiem jest Hella Flush, ale tam to już takie koła i negatywy że się jeździć nie da ;D
Klasa sama w sobie jak German Style
Analogicznie używa się skrótów USDM oraz EDM.
A co do German Style, to po pierwsze: Low&Slow&Wide, a po drugie: Nisko i szeroko cieszy moje oko
Oczywiście German Style dotyczy głównie aut niemieckich. Większość "Germanów" jest utrzymywanych również w stylu OEM+.
Dla japońców odpowiednikiem jest Hella Flush, ale tam to już takie koła i negatywy że się jeździć nie da ;D
Klasa sama w sobie jak German Style
Ale dalem sie oszukac. Taki piekny merc na glownej a w komentarzach takie gowna ;<
@SuperRyszard, przez ciebie się aż musiałem zalogować by ci dać piwo dojebales...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów