📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
A jak ukradną coś albo pobiją do do milusińskich w te pędy poleciiii żeby się wypłakać i wyżalić.
Żenada.
Żenada.
Masz wybor, albo jestes konfidentem i ciota co sobie nie potrafi poradzic. Albo radzisz sobie sam.
Airflo napisał/a:
Masz wybor, albo jestes konfidentem i ciota co sobie nie potrafi poradzic. Albo radzisz sobie sam.
Tak, tak wiemy. JP na 50%, bo Twój stary to policjant
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
O kurwa Ciekawe czy jakby ci zamordowali kogoś z rodziny albo włamali się do domu, wynieśli komputer i zgwałcili analnie, czy byś szukał sprawców na własną rękę, bo nie jesteś ciotą i konfidentem Ja pierdolę, co za pajac.
Chełmianka się promuje, hah.
Dałem niechcący piwo Bongmanowi za jego tekst o głębi kałuży. Tracę refleks.
Owszem, są "psy" i są policjanci, ale żeby ich wszystkich wrzucać do jednego worka to trzeba być niezłym ciemniakiem umysłowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów