gangnam style to kurwa wszyscy zygają, to skończcie pierdolić o tym magiku bo ten temat zrobił się już tak samo meczący
Ale naśmiewanie się z Magika:
jest takie... nasze, swojskie, POLSKIE! A tradycję trzeba pielęgnować!
jestę sucharę co ja robię na glównę ?
Nie, Ty jesteś tylko debilem. Żeby być "sucharę" trzeba sobie zasłużyć.
Założę się że jesteś członkiem (czyt. przydupasem jarającym się tym) jednej z super (ostatnio) popularnych stron typu Beka z typa, bekowo, glamrap etc. Jest tam sporo śmiesznych pionków Twojego pokroju, którzy próbują na czymś się wybić.
Zwykle nie tracą czasu na ściskanie takich robaków ale jak widać Twoja prowokacja (or "chęć zabłyśnięcia"?) udała Ci się.
Zrozumcie w końcu kmioty, że o gustach się nie dyskutuje. Nie rozumiem jak można hejtować czyjś gust muzyczny, chyba tylko dlatego, że mam o wiele ciekawsze zycie od "ynternautoov" tego pokroju.
I jeszcze naśmiewanie się z czyjejś smierci (polecam obejrzeć film, tam poniekąd jest to wytłumaczone) jest tak dojrzałe, że żal patrzeć.
Nie będę oglądać jakiegoś gówna tylko dlatego,ze to o Magiku w dupie mam go,jaki był,co robił,. Skoczył bo bal się do wojska iść?Zresztą,mam na ciebie wyjebane pisz sobie dalej zwisa mi to.@323233 Jeśli Paktofonika kojarzy Ci się z gimbazą to przyznaję wszem i wobec, że jesteś ignorantem, tępakiem i baranem zarażonym wszechobecną modą na układanie pseudo błyskotliwych żarcików o Magiku/Pfk. Jesli kedyś dorośniesz, to zrozumiesz, że to co napisałeś/skopiowałeś było totalną głupotą po czym wrócisz do swojego smutnego żywota.
Założę się że jesteś członkiem (czyt. przydupasem jarającym się tym) jednej z super (ostatnio) popularnych stron typu Beka z typa, bekowo, glamrap etc. Jest tam sporo śmiesznych pionków Twojego pokroju, którzy próbują na czymś się wybić.
Zwykle nie tracą czasu na ściskanie takich robaków ale jak widać Twoja prowokacja (or "chęć zabłyśnięcia"?) udała Ci się.
Zrozumcie w końcu kmioty, że o gustach się nie dyskutuje. Nie rozumiem jak można hejtować czyjś gust muzyczny, chyba tylko dlatego, że mam o wiele ciekawsze zycie od "ynternautoov" tego pokroju.
I jeszcze naśmiewanie się z czyjejś smierci (polecam obejrzeć film, tam poniekąd jest to wytłumaczone) jest tak dojrzałe, że żal patrzeć.
Nie wszyscy metale to hejterzy, ale wszyscy hejterzy to metale.
Haters gonna SLAYER KURWA.
@up Czasem się nie zesraj jebana Niemiecka Szmato,Jeżeli ci się Polska nie podoba to wypierdalaj.
no i przykałd na to że na sadisticu nie ma zasad, tylko wolna amerykanka jak w naszym rządzie, a w sprawie mojego postu, jebnelem taka sama prowokacje zeby powkurwiac niektorych, bo wkurwia mnie jechanie po pfk, jestem polakiem, jestem slazakiem!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów