📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
śluński suchar
-kto to magik?
- a nie wim skoko mi to
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
-kto to magik?
- a nie wim skoko mi to
E tam. Ja lubię Paktofonike, ale potrafię zrozumieć, że ktoś nie lubi takiej muzyki i nie spinam dupy w obronie Magika jak niektórzy tu. Kurwa nie znałem go osobiście, szanuję go tylko za muzykę. Możecie to tępaki zrozumieć w końcu?
Aż się zaśmiałem na głos
Slonx, staram się pisać poprawnie po polsku Nie zawsze mi wychodzi, więc nie spinaj się od razu z tego powodu
Słabe te twoje starania, skoro ignorujesz autokorektę...
DeSalvoo napisał/a:
Slonx, staram się pisać poprawnie po polsku Nie zawsze mi wychodzi, więc nie spinaj się od razu z tego powodu
No dobra, to moja wina. Ale już poprawiłem
gangnam style to kurwa wszyscy zygają, to skończcie pierdolić o tym magiku bo ten temat zrobił się już tak samo meczący
podliczyłem punkty za komentarze i jak na razie grupa "anty magik" wygrywa 428 do 257
jestę sucharę co ja robię na glównę ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów