mam nadzieję że eksperci z sadola powiedzą mi co to było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
okar19 napisał/a:
Nie jestem pewien, ale to był chyba klasyczny wybuch (niech ktoś mnie poprawi, jakby co).
pewnie kobieta z kuchni wyszła i tym samym podpisała na siebie wyrok śmierci w postaci wysadzenia przez butle gazową
Nie wiem czy to akurat materiał dotyczący tej wytwórni ale o innym przypadku nie słyszałem w ostatnich latach.
banzaj.pl/Wybuch-w-wytworni-fajerwerkow-Xinping-4714.html
banzaj.pl/Wybuch-w-wytworni-fajerwerkow-Xinping-4714.html
Pewnie kolejny świr oddaje zycie dla allaha, dobrze ze tacy sami sie niszczą
U mnie tak dekiel od szamba wypierdala jak mi zaszkodzi kurczak z tesco
"Firewarka" ??? Mówiłem tacie żeby przestał robić samorobne fajerwerki ... ale nie !!! I pacz wyjebało go !
peewnie rzadowi robi jakies tety/doswiadczenia. chuj ich tam wie. moze zarfazili wszystkich jakas chooba
Toć to AHMED martwy terrorysta
już ktoś mnie uprzedził ale widocznie nie tylko dla mnie to wyglądało na wybuch. A ponieważ jestem ekspertem z sadola to dodam że to był wybuch w mieście (prawdopodobne w Azji)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów