Coś obrzydliwego wypadło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wywrotne sa te chuje.
Ja pierdolę - odział takich lasek i ukrytych karłów i podbijemy całe ciapackie gówno.
"You can never be too white"
Pózniej jak będą rodziły to im nikt nie pomoże bo ludzie będą myśleli że znowu ich w chuja zrobią. I huj z nimi za takie "żarty" powinien być odmulający plaskacz na ryj.
@Kozioł: Ten jest akurat niespodziewany i smieszny, a ty próbujesz się zbulwersować na siłę, żeby tylko zgarnąć internetową aprobatę. Jak chuj bo nie pomógłbym kobiecie w ciąży, drącej japę tylko dlatego, że ktoś mi wcześniej wyciął jakiś głupi numer. Plaskaczem to lepiej siebie samego odmul, bo jesteś zalany gównem.
hahahaha no kurwa uśmiałem się hehe dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów