Jaka 70-letnia kobieta?! W dupie oczy masz, czy jesteś gimbusem, dla którego każda starsza kobieta to 70-letni rupieć? Ta loszka ma jakieś 57-58 lat i wygląda na całkiem zadbanego, puszystego GILFa. Nic, tylko wyjmować szufladę i zalewać gardziel nasieniem. Gum-job w wykonaniu takiej młodej babci to czysta przyjemność. Rucha się też lepiej, jak niejedna młoda i szczupła kłoda... Z niejednego pieca (kutasa) chleb (nasienie) jadła...
Trzeba być naprawdę pizdą żeby nie kupić mieszkania i mieszkać z mamusią. Ale jak ktos się uczyć nie chciał ale jest pizdą życiową to tak jest. Można się nie uczyć i znaleźć pracę fizyczną dobrze płatną. Ale nie można mieć dwóch lewych rąk. Zarobione pieniądze trzeba inwestować i nie pozwolić aby leżały na koncie. Jak kupowałem mieszkanie na które trzeba, było wydać ponad 300tys zbierałem 6 lat plus inwestowanie pieniędzy. Jakoś możnacbez kredytu i nie płakać w rękaw jak to jest źle
Ale faceci pedały na hulajnogach wola wynajmować, mieszkać u mamy bo brać kredyt na 40lat
Chyba trzeba nie mieć nogi, żeby w tych czasach nie mieć mieszkania.
rata z 500k to jest około 2500zł przy obecnych warunkach kredytowych. Czyli tyle co najem.
Za 500k spotkojnie kupisz mały dom a nie klitkę na osiedlu.
Śmiejecie się, ale mieszkanie z rodzicami to w obecnych czasach dla wielu ludzi konieczność. Nawet zdolny, ciężko pracujący człowiek nie jest w stanie kupić mieszkania, a branie kredytu oznacza utratę znacznej części pensji. Bycie "na swoim" to w większości przypadków żadna dorosłość, ponieważ wiąże się to ze spłacaniem wysokich rat przez 30 lat i mieszkanie w małej klitce na ciasnym osiedlu wśród hołoty.
Ponadto, domy wielopokoleniowe to nadal standard w naszej kulturze. Choć w zaniku, to nadal jednak standard. Nie trzeba martwić się, z kim zostawić dziecko, nie trzeba bać się włamywaczy, piesek i kotek też nie będą czuły się samotne, no i ci rodzice będą mieli jakieś oparcie, opiekę.
Nie postrzegajcie dorosłości przez pryzmat Youtubów i korpostandardów, bo daleko nie zajedziecie.
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Jak tak was czytam u góry to dziękuję bogu, że mam dom. Wy tu o klitach dla psa za 700 000 zł o powierzchni mojego schowka na miotły, a ja sobie wychodzę przed dom w samych gaciach i mam wyjebane.