Kompilacja wypadków samochodowych (głównie ze skuterami) w Chinach z pierwszych 2 tygodni kwietnia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam część społeczeństwa chyba dalej żyje w przekonaniu, że po drogach to tylko kunie biegają i pakują się tymi taczkami pod koła.
Tak trzymać
Tak trzymać
Kurwa . ludzie jednak mają napierdolone we łbach .
3:27 leganckie combo xd
i az niedziela staje się lepsiejsza
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I te ich przejeżdżanie tymi kiblami po przejściach dla pieszych. To jakieś niedojebanie mózgowe u tych skośnych debili?
Do tego te parasolki na skuterach robiące za hamulec przy większej prędkości
99% z nich wyjeżdża pod koła jak jakieś bezmózgi nawet nie spoglądając czy coś jedzie.
U nas są komary, tam skuterzyści i pokrewne.
W Poznaniu tak jest z rowerzystami, jeżdżą po dziurawych ulicach, choć mają nowe ścieżki rowerowe, na każdej krzyżówce zjazd na chodnik i udają, że jadą przez przejście, bo akurat tam jest zielone. Przejazdy poprzeczne jak na filmiku powyżej, bez rozglądania się, a im bardziej obcisłe gazie, tym głupszy osobnik.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I te ich przejeżdżanie tymi kiblami po przejściach dla pieszych. To jakieś niedojebanie mózgowe u tych skośnych debili?
W Poznaniu tak jest z rowerzystami, jeżdżą po dziurawych ulicach, choć mają nowe ścieżki rowerowe, na każdej krzyżówce zjazd na chodnik i udają, że jadą przez przejście, bo akurat tam jest zielone. Przejazdy poprzeczne jak na filmiku powyżej, bez rozglądania się, a im bardziej obcisłe gazie, tym głupszy osobnik.
Bul_od_bytu napisał/a:
Tam część społeczeństwa chyba dalej żyje w przekonaniu, że po drogach to tylko kunie biegają i pakują się tymi taczkami pod koła.
Chiny przez ostatnie dwie dekady wzbogaciły się tak mocno że tam naprawdę jest dużo ludzi którzy za tym postępem nie nadążają. PKB Chin w 2003 roku wynosiło 1,7 bln. $, a w 2023 18 bln. $, czyli ponad 10 razy więcej i to w 20 lat (dla porównania polski PKB wzrósł w tym samym okresie trzykrotnie).
ja mam dwa spostrzeżenia,
1 oni muszą mieć tam jakiś czelendż, czy cuś takiego i to w dwie strony, dla kierowców i dla motopizd
2 ich i tak jest za dużo, więc tych kilku nic nie zmieni
1 oni muszą mieć tam jakiś czelendż, czy cuś takiego i to w dwie strony, dla kierowców i dla motopizd
2 ich i tak jest za dużo, więc tych kilku nic nie zmieni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów