📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pozostawiając klapki leżące obok i popierdalając na boso, wydał na siebie wyrok śmierci.
35i napisał/a:
Czekałem na pionizację i się zawiodłem.
to już przeżytek, teraz wkładają do ręki białe pudełeczko z napisem First Aid
outsidre napisał/a:
37 lat to pewnie szczypaweczka była.
Jeżeli chodzi o szczypawice to powiem tak :
Umarł od wszechobecnego syfu.
Umarł od wszechobecnego syfu.
outsidre napisał/a:
37 lat to pewnie szczypaweczka była.
A u ciebie góra podstawóweczka doktorze? 😂
@outsidre: A pierdolisz...😁 Przyjąłem czipa z 5 razy i zachorowałem na groźne drapanie w gardle z 4... Do tego żre sterydy by moja sarkoidoza nie była głodna i jakoś żyje... Chłop za mało się kąpał w Gangesie i Minnie wyszło na zdrowie 🤷 Także panowie badajcie jajka bo nigdy nie wiadomo kiedy dupniecie na serce 😎
Co on kurwa robił tym stołkiem? Zasłaniał się żeby zegarek mu zajebać, czy co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów