Nie ma brzydkich dziewczyn, tylko czasem wina brak. Ale jak juz wino jest, to wtedy panie.... ho, ho ho.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Wszystkie one to qrwy".
Pewnie znajdą się tu napinacze, co to "zdrowe dupy ci się nie podobają? pewnie wolisz hopuf", ale i tak uważam, że tym się różni szmata od kobiety, że kobieta się szanuje.
Pewnie znajdą się tu napinacze, co to "zdrowe dupy ci się nie podobają? pewnie wolisz hopuf", ale i tak uważam, że tym się różni szmata od kobiety, że kobieta się szanuje.
Pan-Komandos napisał/a:
Stulejarze powyżej już jadą na ręcznym bo tylko tu mogą zobaczyć babę w bieliźnie...
Pan chyba nie umie w internety. Okazji do zobaczenia bielizny albo nawet pizdy jest więcej na innych stronach niż Sadistic.
Tutaj chciałem napisać coś kąśliwego wobec Pana Komandosa ale sprawdziłem jego wcześniejsze komentarze i stwierdziłem, że to spoko koleżka więc się powstrzymam
Jestem rozczarowany. Spodziewałem się oblesniego grubego faceta w stringach. Lata sadola zmieniają człowieka.trudnego
Longlong7 czyli w jakim wieku ?
Dla kurwy każdy powód dobry, żeby się rozebrać publicznie.
Wiecie co Panowie lubię was za te wszystkie komentarze bo nieraz idzie się tak uśmiać że dzień od razu staje się lepszy Pozdrawiam Was
Przeżyłem już pewnie pół swojego życia i powiem, że miło mi się filmik oglądało. Tak po prostu.
Wszystkie takie same. Kolagen w wargach, botoks na ryju, policzki zapadłe, spompowana dupa. Tylko cennikiem się różnią.
Ulane obleśne szmaty. Lubię szczupłe, filigranowe i delikatne laseczki, a nie takie jak z udźcami od pługa.
Smutne te panie co myślą, że wyglądają lepiej jak mają mniej na sobie.
Druga jest fajna ale ta ostatnia z tą dużą dupeczka to jest sztan dla mnie. Niektórzy lubią drobne i szczupłe ja lubię duże i szerokie dupska.
co to za sianie paniki ze roksa zamknięta ! wcale nie !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów