Podobno rakieta Trident II wystrzelona z pacyfiku, a tak nieoficjalnie to nikt nie wie co to było.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To była rakieta wystrzelona z okrętu, tyle że bez głowicy.
US Navy robiło ćwiczenia, co sami potwierdzili.
Więc to żadne UFO.
Więc to żadne UFO.
Putin robi rekonesans.
Mógłby się oprator kamery nie drapać po jajach, to by obraz nie skakał.
lobominator no tak skoro tak powiedzieli to tak na pewno bylo. Ja tam juz nikomu na slowo nie wierze z zadnego rzadu choc moglo tak byc. Gdyby jednak na prawde to byli kosmici to tak wlasnie tlumaczonoby ludziom ;p
lobominator napisał/a:
To była rakieta wystrzelona z okrętu, tyle że bez głowicy.
Więc to żadne UFO.
A jakby potwierdzili to, że masz dwa odbyty?
Może tak specjalnie powiedzieli, abyśmy myśleli że są to wystrzelone rakiety bez głowic.
A w rzeczywistości odwidziało nas UFO.
(Zobaczyło czarnych i spierdoliło)
Też bym spierdolił jak bym nie miał AC na statek kosmiczny z rozszerzonym pakietem na obce galaktyki.
Gdzieś już to było wyjaśnione. Nie jest to UFO ale nie zmienia to faktu że kosmici istnieją i ujawnią się jesienią 2016 roku.
Jeśli kosmici zostaną zidentyfikowani to przestają być UFO, potwierdzili tylko że to nie UFO
W Hamburgerstanie wszystko co nie jest samolotem i lata jest ufem.
Jestem ekspertem to się wypowiem. To jest światełko na niebie. Dziękuje.
tomek1175 napisał/a:
To moja stara leciala na wywiadowke
Raz, dwa, trzy, twoja stara leci hehe
Jednak Amerykanie to ignorancki i durny naród... Na księżyc nie polecieliby gdyby nie żydowski hajs i zatrudniony nazista Von Braun. To samo z bombą atomową którą projektowali ludzie z Europy(w tym polski matematyk Ulam). To jest bardzo tępy naród.
Wyjaśnienie jest proste - widać że jest świeżo po zachodzie słońca. Rakieta leci jakieś 40 - 100 km wyżej gdzie jeszcze słońce świeci. Rakieta spala paliwo którego to efektem jest woda/pyły, ta woda się skrapla lub nawet zamarza na takiej wysokości i to ta "chmura" odbija światło w kierunku ziemi i widać co widać. Na dużej wysokości ciśnienie jest małe więc ta chmura też się szybko rozszerza bo jest gorącym i okrutnie sprężonym wyziewem z silnika....
Wyjaśnienie jest proste - widać że jest świeżo po zachodzie słońca. Rakieta leci jakieś 40 - 100 km wyżej gdzie jeszcze słońce świeci. Rakieta spala paliwo którego to efektem jest woda/pyły, ta woda się skrapla lub nawet zamarza na takiej wysokości i to ta "chmura" odbija światło w kierunku ziemi i widać co widać. Na dużej wysokości ciśnienie jest małe więc ta chmura też się szybko rozszerza bo jest gorącym i okrutnie sprężonym wyziewem z silnika....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów