Ty kurwa debilu! Woń z ta patolą pierdoloną, bo to nie jest strona dla gimbusów i wykolejeńców umysłowych!
Ok dobra, zapomniałem co tutaj robi furorę. Następnym razem wrzucę jakąs starą rure która pokazuje w pracy pół suta żebyś mogł sie przy tym spuścić
Następnym razem wrzucę jakąs starą rure która pokazuje w pracy pół suta żebyś mogł sie przy tym spuścić
Sto razy lepsze to, niż jacyś podludzie, którym zachwyca się plebs... plebsie.
Chciałbym móc powiedzieć, że nigdy nie pojmę fenomenu promowania zjebów i patusów ale jak widzę program telewizyjny i znakomite produkcje typu trudne sprawy, rolnik szuka żony, chłopaki do wzięcia i pierdyliard innych tym podobnych gówien to jednak człowiek dochodzi powoli do wniosku, że dla pieniędzy można nagrać każde gówno bo debile się znajdą którzy będą to oglądać...
Zgaszam się.
Ale co do Chłopaków do wzięcia to piękna klasyczna Polska produkcja. Oglądałem z zaciekawieniem jak National Geographic.
A fenomen Magicala i całego Rafapatusa to
Nigdy takiego czegoś nie zrobiłem
Chciałbym móc powiedzieć, że nigdy nie pojmę fenomenu promowania zjebów i patusów ale jak widzę program telewizyjny i znakomite produkcje typu trudne sprawy, rolnik szuka żony, chłopaki do wzięcia i pierdyliard innych tym podobnych gówien to jednak człowiek dochodzi powoli do wniosku, że dla pieniędzy można nagrać każde gówno bo debile się znajdą którzy będą to oglądać...
Wymieniłeś te najmniej patologiczne. To są po prostu zrobione pod praktyki dla przyszłych gwiazd
Warsaw Shore - to jest kwintesencja gówna.