📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Serio umarł dwa razy?
straaaaaaaaasznie chujowy materiał, ponadto strasznie chujowa muzyka. Kto za to gówno piwa daje?
No i czego on się spodziewał za drugim razem? Że nie poleci w dół jak kamień?
Dawać eksperta (był tu jeden taki od tych górskich beemiksów triali i hopek) i proszę o odpowiedź - co się stało, że się zjebało? Za drugim razem kąt lądowania (natarcia?) wydaje się na moje laickie oko całkiem spoko.
@maksym_gorki
Ja jestem ekspertem, po pierwsze lipna prędkość po drugie jak dla mnie wybicie jest za blisko lądowania+mała prędkość i go na ryj wzięło. Ale też jest druga opcja że jest po prostu pizdą i nie potrafi skakać, ale w sumie obydwie mi tu pasują Piwa nie dam za zjebaną muzyke i jebać pozerów!
Ja jestem ekspertem, po pierwsze lipna prędkość po drugie jak dla mnie wybicie jest za blisko lądowania+mała prędkość i go na ryj wzięło. Ale też jest druga opcja że jest po prostu pizdą i nie potrafi skakać, ale w sumie obydwie mi tu pasują Piwa nie dam za zjebaną muzyke i jebać pozerów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów