📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czym on do chuja psa karmi!
Podkręć psu procesor karty graficznej. Skanowanie nie wyrabia i blokuje reakcję procesora systemu ruchowego.
Ta podstępna choroba dotyka też wiele kobiet, jeśli wiecie co mam na myśli.
No nie potrafi ustawić pyska w trajektorii. Za to wybitnie pociesznie wygląda jak obrywa jedzeniem po głowie. Zauważyliście jak szybko pies wtedy zeżera smakołyk z ziemii i udaje że żadne chybienie nie miało miejsca? Raz dwa połyka i rzuca spojrzenie pod tytułem "niewidziałeśtegotylkocisiępomyliłoczłowieku, rzucajnastępnejuż"
Piwo za psiaka! Uwielbiam psy a koty to chuje.
Misiek_KRK napisał/a:
Podkręć psu procesor karty graficznej. Skanowanie nie wyrabia i blokuje reakcję procesora systemu ruchowego.
Jak odsłonisz rolety, to zobaczysz całkiem nową rzeczywistość. Tylko uważaj, bo jest dość brutalnie.
Piwko bo psiak zajebisty !
popsuty pieseł
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
I się kurwa zaczęło...Jedna osoba wrzuciła fajny filmik z "failami" psów, który się przyjął, to teraz pierdolona bieda umysłowa będzie wrzucać wszystko "na jedno kopyto". Żeby tylko wirtualne piwka dostać.
@up
Zdrowie już nie te?
Zdrowie już nie te?
Ze swojej babci też się będziesz śmiać jak zacznie kuleć albo skończy na łóżku ?
Hhahahahah babka ale zabawnie leżysz i wstać nie możesz, hahahah ale zwała...
skąd wiem że stary? Widać po szarym pysku.
Ze swojej babci też się będziesz śmiać jak zacznie kuleć albo skończy na łóżku ?
Hhahahahah babka ale zabawnie leżysz i wstać nie możesz, hahahah ale zwała...
Gratuluje że typ tak kocha swojego zwierzaka że karmi go tak szkodliwym dla psów gównem. A wy mu piwa napierdalacie.
Żadnych piw nie będzie. Pozdrów babcie i gołębie.
Żadnych piw nie będzie. Pozdrów babcie i gołębie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów