📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hardstajleczek napisał/a:
Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi chuj w morde tej drugiej co sie dojebała, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3
Niby tak ale popatrz na to z z drugiej strony - gdyby nie był nachalny, to nie mielibyśmy tak pięknego psiknięcia.
No ale trzeba powiedzieć że miał fuksa że żaden cygan na nie nie czekał z podwózką bo by się gdzieś w lesie wyruchany w dupę obudził albo i by się nie obudził...
Pięknie poleciało bruda.. znaczy Romce po oczach
i widzę ze wzrusza to ludzi bo klikając piwo było 103 a po moim 147 XD
i widzę ze wzrusza to ludzi bo klikając piwo było 103 a po moim 147 XD
Pięknie, Cudownie, Fantastycznie, Niewymownie, Wspaniale, Prześlicznie, Uroczo, Wdzięcznie, Kunsztownie, Estetycznie, Zapierajaco dech, Malowniczo
Gdzieś czytałem czy widziałem albo słyszałem (huj wie już teraz) że chodzi właśnie taka wróżka brudna po naszym kraju i naciąga jebana, a ludzie gupki to kupują, śmiechawa.
Ku*wa leże już chyba 10 min i leje z tego gazu buahahahh
Pięknie
Nie wiem czym psikałeś (roztwór wody i mydła czy sama czysta woda?) ale podziałało idealnie
Nie wiem czym psikałeś (roztwór wody i mydła czy sama czysta woda?) ale podziałało idealnie
Lekko fujara zmiękła koledze nagrywającemu, kiedy cyganicha zaczęła mówić o policji, co słychać w głosie wyraźnie. To w końcu jest kolega jest za cyganami czy przeciw?
Cytat:
Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi ch*j w morde tej drugiej co sie doj***ła, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3
Ehh Lewactwo, nie bronię cyganów (nie Romów, Romowie pracują i nie mieszkają w taborze) ale jednak ich bronisz, znam jednego Roma był wychowywany przez Polską rodzinę bardzo w porządku człowiek
jak kiedyś Cię spotkam do stawiam prawdziwe piwo
To jest chyba najlepszy film jaki kiedykolwiek pojawił się na tym portalu !!
Mało gazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z całą nienawiścią do brudasów cyganów, romów i im podobnym bardziej mnie wkurwił kolega, który to nagrywa. Baba wróżyła jakiejś naiwnej babce a ci zaczęli ją napastować jakimiś debilnymi tekstami, koleś został zaatakowany ale pomija się fakt, że prowokował. Na koniec jebną cygance po oczach gazem, jako policjant z czystym sumieniem aresztował bym kamerzystę.
@LordMrok bo kurwa ten kamerzysta zaczął, myślisz dla czego cyganeria ma taką opinię? bo cygani? nie, bo kurwa zachowują się jak bydło i patrz ten kamerzysta zachował się jak wsiur. I przypadkiem mnie lewusem nie nazwij bo jestem prawicowcem, młody dresiu.
@LordMrok bo kurwa ten kamerzysta zaczął, myślisz dla czego cyganeria ma taką opinię? bo cygani? nie, bo kurwa zachowują się jak bydło i patrz ten kamerzysta zachował się jak wsiur. I przypadkiem mnie lewusem nie nazwij bo jestem prawicowcem, młody dresiu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów