18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Coś Pan taki nachalny !
q................a • 2013-10-10, 15:18

Coś pięknego

Pierwszy temat, tak tak wiem , murzyński huj mi w dupę
Zgłoś
dominusek 2013-10-10, 15:52 5
hehe, a portfel jeszcze masz?
Zgłoś
słit_dżizas 2013-10-10, 15:54 22
hardstajleczek napisał/a:

Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi chuj w morde tej drugiej co sie dojebała, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3

Niby tak ale popatrz na to z z drugiej strony - gdyby nie był nachalny, to nie mielibyśmy tak pięknego psiknięcia.
Zgłoś
artur_sz13 2013-10-10, 15:54 2
No ale trzeba powiedzieć że miał fuksa że żaden cygan na nie nie czekał z podwózką bo by się gdzieś w lesie wyruchany w dupę obudził albo i by się nie obudził...
Zgłoś
Arturroant 2013-10-10, 15:55
Pięknie poleciało bruda.. znaczy Romce po oczach
i widzę ze wzrusza to ludzi bo klikając piwo było 103 a po moim 147 XD
Zgłoś
T................t 2013-10-10, 15:56 6
Pięknie, Cudownie, Fantastycznie, Niewymownie, Wspaniale, Prześlicznie, Uroczo, Wdzięcznie, Kunsztownie, Estetycznie, Zapierajaco dech, Malowniczo
Zgłoś
szklanka 2013-10-10, 15:59
Gdzieś czytałem czy widziałem albo słyszałem (huj wie już teraz) że chodzi właśnie taka wróżka brudna po naszym kraju i naciąga jebana, a ludzie gupki to kupują, śmiechawa.
Zgłoś
Kaskader_Mike 2013-10-10, 16:00
Ku*wa leże już chyba 10 min i leje z tego gazu buahahahh
Zgłoś
stona2 2013-10-10, 16:02 18
Pięknie
Nie wiem czym psikałeś (roztwór wody i mydła czy sama czysta woda?) ale podziałało idealnie
Zgłoś
chysek_litrusek 2013-10-10, 16:02
Lekko fujara zmiękła koledze nagrywającemu, kiedy cyganicha zaczęła mówić o policji, co słychać w głosie wyraźnie. To w końcu jest kolega jest za cyganami czy przeciw?
Zgłoś
LordMrok 2013-10-10, 16:02
Cytat:

Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi ch*j w morde tej drugiej co sie doj***ła, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3

Ehh Lewactwo, nie bronię cyganów (nie Romów, Romowie pracują i nie mieszkają w taborze) ale jednak ich bronisz, znam jednego Roma był wychowywany przez Polską rodzinę bardzo w porządku człowiek
Zgłoś
p................s 2013-10-10, 16:03
jak kiedyś Cię spotkam do stawiam prawdziwe piwo
Zgłoś
Jemiide 2013-10-10, 16:03 12
To jest chyba najlepszy film jaki kiedykolwiek pojawił się na tym portalu !!
Zgłoś
Paul_finch 2013-10-10, 16:07 1
Mało gazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paul_Finch
Zgłoś
peaceBro 2013-10-10, 16:11 1
"Pan jej psiknął w ryj.. eee oczy"
Zgłoś
Dymekx 2013-10-10, 16:13 4
Z całą nienawiścią do brudasów cyganów, romów i im podobnym bardziej mnie wkurwił kolega, który to nagrywa. Baba wróżyła jakiejś naiwnej babce a ci zaczęli ją napastować jakimiś debilnymi tekstami, koleś został zaatakowany ale pomija się fakt, że prowokował. Na koniec jebną cygance po oczach gazem, jako policjant z czystym sumieniem aresztował bym kamerzystę.

@LordMrok bo kurwa ten kamerzysta zaczął, myślisz dla czego cyganeria ma taką opinię? bo cygani? nie, bo kurwa zachowują się jak bydło i patrz ten kamerzysta zachował się jak wsiur. I przypadkiem mnie lewusem nie nazwij bo jestem prawicowcem, młody dresiu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów