📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
głupia cipa mogła sobie to wywróżyć z kart to by uniknęła zdarzenia
tu już piwo nie wystarczy, wódki mu nalać!
ostatnio tvn chciał filmy jak romowie atakują Polaków, może by tak wysłać? ;d
ostatnio tvn chciał filmy jak romowie atakują Polaków, może by tak wysłać? ;d
Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi chuj w morde tej drugiej co sie dojebała, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3
Wzruszyłem się, jak wtedy gdy oglądałem Zieloną Milę. Piękne, po prostu piękne!
Profesjonalizm i opanowanie nagrywającego na najwyższym poziomie. Psiknięcie gazem w ryj - perfekcyjne. Dobra robota! Trzeba wytępić to brudne ścierwo z kraju.
-Mieszka pani w Polsce
-No i co z tego?
To że masz stąd kurwa wypierdalać w podskokach.
-No i co z tego?
To że masz stąd kurwa wypierdalać w podskokach.
Mógł zadzwonić na tą milicję może by w końcu przyjechała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów