18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Coś Pan taki nachalny !
q................a • 2013-10-10, 15:18

Coś pięknego

Pierwszy temat, tak tak wiem , murzyński huj mi w dupę
Zgłoś
Dranzes 2013-10-10, 16:34 1
hardstajleczek napisał/a:

Nie bronie romów ale Ja powiem tak, ta stara cyganka kulturalnie sie zachowywała i ten buc powinien odbić, to widac ze jest spokojna jak na romke, wiadomo ze psi chuj w morde tej drugiej co sie dojebała, ale mimo wszystko ten koleś bardziej pokazał sie z frajerskiej strony. PS: 1:53 <3

twoja rodzina, że tak bronisz?
Zgłoś
TRQPL 2013-10-10, 16:34 3
Dymekx napisał/a:

Z całą nienawiścią do brudasów cyganów, romów i im podobnym bardziej mnie wkurwił kolega, który to nagrywa. Baba wróżyła jakiejś naiwnej babce a ci zaczęli ją napastować jakimiś debilnymi tekstami, koleś został zaatakowany ale pomija się fakt, że prowokował. Na koniec jebną cygance po oczach gazem, jako policjant z czystym sumieniem aresztował bym kamerzystę.

@LordMrok bo kurwa ten kamerzysta zaczął, myślisz dla czego cyganeria ma taką opinię? bo cygani? nie, bo kurwa zachowują się jak bydło i patrz ten kamerzysta zachował się jak wsiur. I przypadkiem mnie lewusem nie nazwij bo jestem prawicowcem, młody dresiu.

Bzdura nie ma żadnych podstaw, prowokowanie nie jest karalne. Gwałty też tak usprawiedliwiasz. To że się kobita ubrała jak kurwa to jej wina? A jak pedofil zgwałci dziecko to tez wina dziecka? Bo miłości szukało i lubi słodycze . Przemyśl swoje stanowisko w tej sprawie. tusk z rostowskim codziennie mnie prowokują do niecnych czynów

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
Dolot_93 2013-10-10, 16:35 3
Kurwa Wincyj !!!
Zgłoś
Nihilista 2013-10-10, 16:37 4
TRQPL napisał/a:

dlaczego ???

Naprawdę nie wiesz czemu ruda razi głupotą i frajerstwem? Bo dopuściła brudasa bliżej niż na dwa metry, ryzykując błyskawiczne rozstanie z wartościowymi przedmiotami. Na takich właśnie "rażących" jak Wy te brudasy się bogacą. Jak myślisz, skąd mają na pieska z fajną smyczką?
Zgłoś
SuchySzczepan 2013-10-10, 16:38 2
Kurwa, na początku myślałem że ta co dostała gazem to jakieś spedalone wyrośnięte cyganiątko płci "męskiej".
Zgłoś
solight 2013-10-10, 16:38 1
Nie wiem o jakie prawo temu debilowi nagrywajacemu chodzilo ale nie mial zadnego prawa do publikacji wizerunku tej osoby.

Cytat:

art. 81 ust. 2.
Zezwolenia nie wymaga rozpowszechnianie wizerunku:
pkt. 1
osoby powszechnie znanej, jeżeli wizerunek wykonano w związku z pełnieniem przez nią funkcji publicznych, w szczególności politycznych, społecznych, zawodowych,

pkt. 2
osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza.

Jasno wiec widac ze w swietle prawa nagrywajacy jest zwyklym debilem i intelektualna stulejka. Ja sam gowno wiem o prawie ale przynajmniej nie pierdole jak bym byl po X latach studiow prawniczych plus xx latach praktyki. Koles co najwyzej byl na 1 semestrze prawa lub administracji i na tym zakonczyl swoje edukacje a teraz pierdoli niestworzone rzeczy, lamie prawo i prowokuje.
Zgłoś
Ruli 2013-10-10, 16:42 8
@up przecież cyganka pełni funkcje publiczną, masz tam napisane w pkt.1 w szczególności zawodowej a jak widzisz była w pracy jako wróżbitka za która pobierała opłaty więc po chuj spinasz dupę kretynie ?
Zgłoś
cynku 2013-10-10, 16:43 8
up

to sie odnosi do ludzi.
Zgłoś
THE_COUNT 2013-10-10, 16:46 1
A mógł zabić...
Zgłoś
Ruli 2013-10-10, 16:46 2
przepraszam, mój błąd
Zgłoś
Animaru 2013-10-10, 16:49 3
Moment z gazem-aż mnie zatrzęsło od środka z radochy
Zgłoś
canabisss 2013-10-10, 16:51 1
bardzo ladnie kolega potraktowal to talatajstwo:)

ble
Zgłoś
korinogaro 2013-10-10, 16:52 2
@up, NAGRYWAĆ możesz kogo chcesz, wskazane ograniczenia dotyczą jedynie sytuacji w których możesz nagranie UPUBLICZNIAĆ.

Poza tym był nachalny, ale pewnie uratował tępą rudą dzidę przed wróżbą co to trzeba 100pln i pierścionek dać. A potem magiczne słowa wypowiedzieć i cyganka pojawi się i przyniesie szczęście. Przecież na sadolu był o tym niedawno temat.
Zgłoś
OBEL912 2013-10-10, 16:52 2
Ale ten typ co nagrywał jest kretynem -_- idiotą, pacanem tępym. Podejde Ci pod ryj i zaczne Cie nagrywać ciekawe czy sie wkurwisz ! byś się unosił bardziej od tych kobiet a ja w dodatku zamiast gazem bym Ci najchętniej z kija w ryj przypierdolił nie trawie takiego cwelostwa, niech se robią co chcą chuj Ci do tego. kretynie

Sadisticly
Zgłoś
jasnygwint 2013-10-10, 16:53
mare30ks napisał/a:

piekna akcja z gazem:)

jpd... gazem ??
młotka nie miałeś przy sobie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów