18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Coś Pan taki nachalny !
q................a • 2013-10-10, 15:18

Coś pięknego

Pierwszy temat, tak tak wiem , murzyński huj mi w dupę
Zgłoś
wojan81 2013-10-10, 16:53 3
Czekam na następny film tego kolesia, ale tym razem niech dojebie się do jakiegoś cygana płci męskiej. Wtedy zostanie moim bohaterem a ja odszczekam wszystko, co mówię i myślę. Jednak na dzień dzisiejszy ta akcja to dla mnie frajerstwo. Koleś długo czekał i obserwował cyganki by mieć pewność, że są same. Gaz pieprzowy na kobietę? Ogarnijcie się kurwa ludzie...
Zgłoś
vobis19 2013-10-10, 16:55 4
Nie no az zarejestrowalem sie sadistic zeby tego komenta napisac i oczywiscie piwo dac!
Mistrzowskie zachowanie "KAMERYNA" brawo wlasnie takiej obywatelskiej postawy brakuje nam w polsce! jestem pewny ze ten brudas ze smycza juz ani razu nie podejdzie do polaka,a moze jak drugi raz dostanie po mordzie to sie wyprowadzi wraz z 40 osobowa rodzina za granice polski.Panie kamerynie znajdz ja drugi raz i tak samo potraktuj!! BRAWO BRAWO BRAWO!!
Zgłoś
OBEL912 2013-10-10, 17:02
vobis19 napisał/a:

Nie no az zarejestrowalem sie sadistic zeby tego komenta napisac i oczywiscie piwo dac!
Mistrzowskie zachowanie "KAMERYNA" brawo wlasnie takiej obywatelskiej postawy brakuje nam w polsce! jestem pewny ze ten brudas ze smycza juz ani razu nie podejdzie do polaka,a moze jak drugi raz dostanie po mordzie to sie wyprowadzi wraz z 40 osobowa rodzina za granice polski.Panie kamerynie znajdz ja drugi raz i tak samo potraktuj!! BRAWO BRAWO BRAWO!!

hahaha '' obywatelskiej postawy '' co Ty kretynie piszesz i niech tak robią z milionami polaków za granicami co nie ? też może wszyscy wrócą jak myślisz ? tempe łby

Sadisticly
Zgłoś
ruty 2013-10-10, 17:10 1
Oglądając to buzia sama się cieszy.... piękne!!!
Zgłoś
mily1200 2013-10-10, 17:10
Wicej kurwa wincej !! Gdzie jest ten gif?
Zgłoś
Giacore 2013-10-10, 17:11 1
Dawno żaden film nie dał mi tyle radości
Zgłoś
Smuggler1920 2013-10-10, 17:18 1
Szkoda,że gaz łzawiący a nie pieprzowy np. FoxLabs wtedy by padła a nie, że jeszcze chodzi cygańskie ścierwo
Zgłoś
wich3r 2013-10-10, 17:25 1
Nie no kurwa to było piękne:)
Zgłoś
SfinskiRyj 2013-10-10, 17:27 4
Nie rozumiem ludzi broniących tych jebanych zwierząt które jedyne co potrafią to kraść rabować i brać social. Krata wódki dla kamerzysty ale sie uśmiałem
Zgłoś
Thomaso9 2013-10-10, 17:33
This is OSTRÓW moje miasto!
Zgłoś
g................k 2013-10-10, 17:36
to nie był gaz tylko mydło...
Zgłoś
adekbossek 2013-10-10, 17:39
wzruszyłem się
Zgłoś
sługaSzatana 2013-10-10, 17:40 2
Kurwa, filmik roku! Wysyłam chujom z TVN'u.
Zgłoś
kociq 2013-10-10, 17:42
od 00 : 25 do 00 : 31 może jestem głuchy, a napisy zniknęły, ale wydaje mi się, że on mówi "poczekaj w komisariacie", ktoś wie / lepiej słyszy co on mówi w tym dialogu ?

Są tam dwie różne typy spraw. Raz, że koleś może być posądzony o nękanie aczkolwiek to jest tak, że on mógł mówić, że do pani rudej bajerował i jeśli ona - ruda - nie wniesie no to cyganka lipkę ma.

A druga sprawa to ta pseudo trinity, ktora wyskoczyła i dokonała napaści na kamerzyste, ciekawe czy smycz z metalowymi wykonczeniami moze byc uznane za niebezpieczne narzedzie. W mysl ustawy nie działaja tutaj czyny wobec sprawcy PRZESTEPSTWA, ktore zagraza zyciu badz zdrowiu pseudo " nekanej " No i, ze to cyganka zawsze moze być rozboj domniemanie kradziezy, tak przy okazji
Zgłoś
ryzu 2013-10-10, 17:44 2
ale finish zajebisty, mieszkasz kurwo w Polsce? i rzucił temat prawa i ją zatkało :d

Śmierć lewactwu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów