18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Coś Pan taki nachalny !
q................a • 2013-10-10, 15:18

Coś pięknego

Pierwszy temat, tak tak wiem , murzyński huj mi w dupę
Zgłoś
naiwny01 2013-10-10, 17:49 9
Cytat:

Jasno wiec widac ze w swietle prawa nagrywajacy jest zwyklym debilem i intelektualna stulejka. Ja sam gowno wiem o prawie ale przynajmniej nie pierdole jak bym byl po X latach studiow prawniczych plus xx latach praktyki. Koles co najwyzej byl na 1 semestrze prawa lub administracji i na tym zakonczyl swoje edukacje a teraz pierdoli niestworzone rzeczy, lamie prawo i prowokuje.

Jasno więc widać, że nie wiesz co piszesz. Gość powiedział, że ma prawo nagrywać i tyle. Nie miał prawa publikować ich wizerunku (twarzy) ale wcale nie wiadomo czy to autor zamieścił filmik w sieci.
Jeżeli chcesz komuś udowadniać, że jest debilem postaraj się sam na takiego nie wyjść.

"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Zgłoś
Rxx 2013-10-10, 17:49 5
Polał by ją wodą z mydłem to efekt byłby podobny, to samo z ofertą legalnej pracy.
Zgłoś
polszczpob 2013-10-10, 17:55 23
Składam wniosek o permanentny ban dla wszystkich broniących brudasów pod tym filmikiem. Przecież to jest nie do pomyślenia. Może od razu zmienimy nazwę na gypsyfanclub.p.l?
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2013-10-10, 17:56 4
Tą drugiej też bym solidną porcję gazu zaaplikował doocznie I tej idiotce w samochodzie w sumie też jebana kretynka
Zgłoś
jv69 2013-10-10, 18:02 3
Serce rośnie! Chyba czas zrobić jakiś konkurs na Film of the jerrrr myślę, że mamy kandydata na zwycięzce. Wystarczy przeczytać, ile pozytywnych komentarzy! Film MISZCZ!! Naprawdę od dłuższego czasu nic nie dało mi tyle radości. Do tego, jakże kurwa nieprzewidywalny scenariusz Babka z kartami, nagle pojawia się kolejna z jakimś szczurem na smyczy, gadka szmatka, jakieś tam małe szarpanie i gwóźdź programu - "gaz" hahaha... do prawdy piękne! już 4 raz oglądam i dalej jestem pod wrażeniem, a banan nie schodzi mi z mordy!

Paleta złocistego, dobrze schłodzonego piwka się należy
Zgłoś
KorkyTaczer 2013-10-10, 18:13 1
gwalce przycisk replay

Nie było mnie w planach.
Zgłoś
schranz21 2013-10-10, 18:15 2
zacne!!! do ulubionych!!
Zgłoś
bezlipy 2013-10-10, 18:47 3
przecież widać ze jedna z drugą to jakieś rozbójnickie cipy. gość zapobiegł oszustwu oraz prawdopodobniej kradzieży. sam fakt ze brudasowi strasznie przeszkadza kamerowanie i obserwowanie jest juz podejrzany.
Zgłoś
Esteban 2013-10-10, 19:05 5
wojan81 napisał/a:

Gaz pieprzowy na kobietę?

Na kogo, kurwa? Przecież to jest zwierze, zwykłe bydło, które trzeba tępić, a nie kobieta do kurwy nędzy!
Zgłoś
turboszmata 2013-10-10, 20:07 2
OBEL912 napisał/a:

Ale ten typ co nagrywał jest kretynem -_- idiotą, pacanem tępym. Podejde Ci pod ryj i zaczne Cie nagrywać ciekawe czy sie wkurwisz ! byś się unosił bardziej od tych kobiet a ja w dodatku zamiast gazem bym Ci najchętniej z kija w ryj przypierdolił nie trawie takiego cwelostwa, niech se robią co chcą chuj Ci do tego. kretynie

Niech se robią co chcą...
Zgłoś
markop4321 2013-10-10, 21:15
Jak to oglądam to ąż serce rośnie. Piękny materiał.
Zgłoś
sQeh 2013-10-10, 21:18 1
Kontener piwa dla autora filmiku !!

I kompletnie mnie to pierdoli, czy jest kobietą czy nie, w tym przypadku to nie ma żadnego znaczenia - jest cyganem (złodziejem) ,który się panoszy w nie swoim kraju! A do obrońców "zwierząt"~~ życzę Wam aby Was ojebali z pieniędzy, może wtedy przejrzycie na oczy Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro jest tyle takiej ciemnej masy która obstaje za cYGANEM, Kurwa ! szczyt szczytów
Zgłoś
Devilyn 2013-10-10, 21:19 2
ale ja nie wiem czy to nie był Kuc-Rom ... to niekoniecznie była samica tego specyficznego gatunku - bujała się z tym killerem-pitbullem jak Waszka G na rejonie.

A dla autora piwo ! ;D
i komentarz właściwy:

Zgłoś
wojan81 2013-10-10, 21:19 1
Przykro na was wszystkich patrzec. Podnieciliscie się tym gownem jak male dzieci. Brakuje tylko, żeby ktorys napisal, że sobie do tego zwalil. Wszystko w tym filmie jest patologia ale również wy brandzlujacy się nad tym, jakby to co zrobil ten koles było jakims ostatecznym zwyciestwem nad wszystkimi waszymi problemami. Czasem mysle, że w obecnych czasach Hitler w Polsce dokonalby tego samego co w ubieglym wieku w Niemczech. Spoleczenstwo jest zdziczale i szuka wspolnego wroga. Ludzkosc się chyba nigdy nie nauczy. Pije nie za wasze zdrowie ale za rozum. Dobranoc.
Zgłoś
LaBomba 2013-10-10, 21:21 1
I Ostrów po raz kolejny ! Swoją drogą to gratulacje dla autorki wrzuty - już 1400 piwek, a to pierwszy temat, oby tak dalej

Cannabis, whisky, ananas...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów