Jasno wiec widac ze w swietle prawa nagrywajacy jest zwyklym debilem i intelektualna stulejka. Ja sam gowno wiem o prawie ale przynajmniej nie pierdole jak bym byl po X latach studiow prawniczych plus xx latach praktyki. Koles co najwyzej byl na 1 semestrze prawa lub administracji i na tym zakonczyl swoje edukacje a teraz pierdoli niestworzone rzeczy, lamie prawo i prowokuje.
Jasno więc widać, że nie wiesz co piszesz. Gość powiedział, że ma prawo nagrywać i tyle. Nie miał prawa publikować ich wizerunku (twarzy) ale wcale nie wiadomo czy to autor zamieścił filmik w sieci.
Jeżeli chcesz komuś udowadniać, że jest debilem postaraj się sam na takiego nie wyjść.
Na kogo, kurwa? Przecież to jest zwierze, zwykłe bydło, które trzeba tępić, a nie kobieta do kurwy nędzy!
Ale ten typ co nagrywał jest kretynem -_- idiotą, pacanem tępym. Podejde Ci pod ryj i zaczne Cie nagrywać ciekawe czy sie wkurwisz ! byś się unosił bardziej od tych kobiet a ja w dodatku zamiast gazem bym Ci najchętniej z kija w ryj przypierdolił nie trawie takiego cwelostwa, niech se robią co chcą chuj Ci do tego. kretynie
Niech se robią co chcą...
I kompletnie mnie to pierdoli, czy jest kobietą czy nie, w tym przypadku to nie ma żadnego znaczenia - jest cyganem (złodziejem) ,który się panoszy w nie swoim kraju! A do obrońców "zwierząt"~~ życzę Wam aby Was ojebali z pieniędzy, może wtedy przejrzycie na oczy Jak w tym kraju ma być dobrze, skoro jest tyle takiej ciemnej masy która obstaje za cYGANEM, Kurwa ! szczyt szczytów
A dla autora piwo ! ;D
i komentarz właściwy:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów