📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mnie to zastanawia co to za najebana cipa co nie czuje oddechu samca na plecach...
jeśli ekran widzi ktoś inny albo stoi bliżej niz 2 metry to dostaje odrazu reprymendę
jeśli ekran widzi ktoś inny albo stoi bliżej niz 2 metry to dostaje odrazu reprymendę
Extermis napisał/a:
Takim złodziejom to po arabsku powinni łapy ujebać...
E tam. Finezja, kulturka i debilizm baby. Rzad, opozycja i 99% spoleczenstwa, ktora jest glupia. Taka alegoria.
Chytra baba karmą poczęstowana.
Tak samo działają uliczni oszuści na ulicy w np. trzy kubki z piłeczką. Mają podstawionych ludzi i odwracają uwagę.
Gdy się podzielą na 3 to im dużo nie zostanie. I jeszcze minus te drobne co jej rzucili na ziemię.
Extermis napisał/a:
Takim złodziejom to po arabsku powinni łapy ujebać...
No, jestem za tym.
W polsze ujebaliby łapy wszystkim pisowcom i skończyłoby się złodziejstwo.
W kościołach zatrudniliby odźwiernych i kieszeniowych, żeby wyjmowali im z kieszeni i rzucali na tacę
Hetman_Wielki napisał/a:
mnie to zastanawia co to za najebana cipa co nie czuje oddechu samca na plecach...
Właśnie o to chodzi, że nie czuje. Tutaj stosuje się sztuczki socjologiczne. Zobacz, że została osaczona z każdej strony, z lewej facet z paczki wyciąga pieniądze, z prawej i z tyłu stoją blisko. Kobieta ma wrażenie, że się robi naturalny tłok i ignoruje podświadomie, że stoją blisko. Zapewne na zewnątrz jeszcze jakaś czujka stoi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów