📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebany śmieć egoista
Kurła mam mindfucka - na początku myślałem, że to taki samobój, ale jednak przed zderzeniem hamował, więc.. debil, który jeździ pod prąd na ekspresach/autostradach.
Może już zdjąć nogę z hamulca, szkoda akumulatora.
jozinzbazinznadorawy@ napisał/a:
Może już zdjąć nogę z hamulca, szkoda akumulatora.
Akumulator jeszcze będzie na handel
Tylna ćwiartka jeszcze ok, nie jest tak źle.
Kto pamięta ogłoszenia w Autogiełdzie: "Kupię Golfa III, zarejestrowany, stan obojętny."
Kto pamięta ogłoszenia w Autogiełdzie: "Kupię Golfa III, zarejestrowany, stan obojętny."
Zastanawia mnie, jakim kretynem trzeba być, żeby wylądować na autostradzie/ekspresówce jadąc pod prąd... Chujowo oznakowane skrzyżowanie, albo blondyna za kierownicą...
5 bmw wygląda naprawde dobrze po takim strzale, widac ze przy mniejszych predkosciach bezpieczne auto
To na pewno samobójca, ale ten z tych niezdecydowanych. Tacy są najgorsi - lubią pociągnąć za sobą kilka ofiar, bo boją się umierać sami.
Baronessa napisał/a:
Zastanawia mnie, jakim kretynem trzeba być, żeby wylądować na autostradzie/ekspresówce jadąc pod prąd... Chujowo oznakowane skrzyżowanie, albo blondyna za kierownicą...
Mieszkam na jednokierunkowej i mnie to wcale już nie dziwi, za to na autostradzie powinni być jakieś napierdalające znaki co ileś km że po wykryciu takiego samochodu mruga mu że jedzie w złą stronę, oraz tym z przodu że baran z przodu jedzie pod prąd i wiem że są takie odblaskowe na zjazdach ale to często nie działa, do tego okazuje się że połowa z tych osób zdaje sobie sprawę że jedzie pod prąd i robi to specjalnie bo się zagapiła i źle zjechała, dla takich powinien być automatycznie areszt nie żadna utrata prawa jazdy tylko do celi
Jeden tępy chuj i cała rodzina w grobie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów