📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Salieri16000 napisał/a:
...dziecko poszło nie tak, i ciężarówka pojechała nie tak- wszytko poszło nie tak...
Obejrzałem dwa razy dla pewności - chyba masz coś z oczami.
Szyny były złe
I podwozie też było złe
I podwozie też było złe
Dziecko będzie można składać jak klocki lego
r061071 napisał/a:
współczuje matce taki widok tylko płakać
Matka jakby zamiast pod koniec patrzeć, ruszyła by tyłek, to jeszcze mogła malca wyrwala i co najwyżej nóżki by miał połamane
Ja wam powiem, co poszło nie tak. To co tu było nie tak, to fakt, że malec miał w sobie geny rodzicielki, która jak widać na załączonym vidęło, nie była zbyt rozgarnięta. Materiał genetyczny czwartej kategorii, po zmieleniu razem z budą i ponownym przerobie. Tfu!
Salieri16000 napisał/a:
...dziecko poszło nie tak, i ciężarówka pojechała nie tak- wszytko poszło nie tak...
Ale przynajmniej stłuczki uniknął...
patka1210 napisał/a:
Matka jakby zamiast pod koniec patrzeć, ruszyła by tyłek, to jeszcze mogła malca wyrwala i co najwyżej nóżki by miał połamane
Tego samego jestem zdania. Choćbym sam miał wpaść jakoś starał bym dziecko przyciagnąć do siebie. A ta kurwa metr przed ciezarówką staneła i chuj. Oglądała harda
Ona go nie chciała złapać tylko biegła za nim i klaskała, żeby przestraszyć
tak z 5000 lat ewolucji i dzieciaki uciekające matkom nie przekażą genów , więc zostaną ludzie co matkom nie uciekają.
Win-Win
Win-Win
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów