📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
stres poporodowy
Szok poporodowy to straszna dolegliwość.
Znam taką, co cierpi na to od urodzenia.
Urodziło się, stare kurwisko, i przez ponad 60 lat nie może wyjść z szoku.
żmij napisał/a:
Teściowa?
Mąż ją bije, a ona w zemście bije jego dzieci. Ot takie ścierwoidalne społeczeństwo, choć i u nas ta cecha występuje, głównie u parchów bez szkoły.
ququa napisał/a:
Ale młody to ma zajebisty instynkt przetrwania.
Smatrwon najwazniejszy
"Ej chłopaki chyba nie dam rady dokończyć teraz tego meczu, mama mnie zabija, gg"
ququa napisał/a:
Ale młody to ma zajebisty instynkt przetrwania.
Najpierw dostał z partyzanta to mogło go trochę ogłuszyć.
Siedzisz sobie spokojnie na chacie a tu matka podchodzi do Ciebie i wali cię z rury w głowę
żmij napisał/a:
O Ty ch.. przez Ciebie puściłem setę przez nos.
do nauki a nie telewizor małe skuwesyny i cała historia
Przez wasze pierwsze dialogi malo nie poplułam monitora ze śmiechu Dawno nie było ta zacnej konwersacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów