Krzysztof "trzecie oko" Jackowski nadaje;
Dziwne poczucie, pełna gotowość, wojsko. I w pewnym sensie przejęcie władzy. Niedobrze, bo mam mocne poczucie tego wojska. Tu nie będzie chodziło o sytuację naszego kraju. Ja mam wrażenie, że to zdjęcie (Jarosława Kaczyńskiego - przyp. red.) mówi mi, daje mi bardziej do zrozumienia że, nasz kraj (…) będzie musiał (…) uaktywnić swoje wojsko w swoim kraju. Takie zdanie: przyjdzie taki czas, że bez wojska nie da się rządzić. Czyli co, czas kompletnego chaosu? Czas buntu? (...) Przyjdzie czas, gdzie nikt nie będzie mógł protestować, bo od razu będzie wojsko. To będzie chaos, a ten rok (2021) będzie paskudnym rokiem w stosunku do tego, co było w tamtym roku.
Ja pierdole tak go wprasowalo w asfalt że razem z nim go ściągną
Pewnie użyją takiej łopatki do naleśników.
A jakiś chuj trąbi z dupy, nie wiadomo na co.
W tych filmach czasemdźwięk jest przesunięty nawet o kilka sekund. Inna sprawa, że tam bez klaksonu nie da się jeździć.
A jakiś chuj trąbi z dupy, nie wiadomo na co.
Tak się składa, że klakson ma zapobiegać wypadkom i kolizjom, a nie odpierdalać kogoś jak już się coś wydarzyło.. Ostrzeganie o niebezpieczeństwie..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów