Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są podręcznikowe cechy psychopaty.
Raczej kogoś komu w sytuacji ekstremalnego zagrożenia wyłączają się emocje, aby sam umysł analityczny mógł wybrnąć z danej sytuacji.
Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
Jak ci rodzice czapke z daszkiem gwoździem przybili to nie spadła
"Ty kurwo jebana ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...
Jak czytam takie wypowiedzi to widzę, jakim autor jest debilem.
Raczej kogoś komu w sytuacji ekstremalnego zagrożenia wyłączają się emocje, aby sam umysł analityczny mógł wybrnąć z danej sytuacji.
Głupia pipa z Ciebie, po prostu jesteś na tyle tępy, że zanim Twój mózg przeanalizował co się stało, było już po wszystkim
Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem.
Jak szok powoduje parcie na zwieracz to często osoba która prawie się zesrałą ze strachu zamiera w bezruchu i nawet mu brewka nie pyknie. Już widzę jak dzieciak przeżywa taki wypadek i się nie odzywa, chyba że go rodzice wódą poili żeby nie marudził.
Boże jaka siara
audica, biceps 44 wszystko to poszło by się jebać
W takiej sytuacji sam byś śpiewał świńskim kwikiem, a busiarz by wyszedł to byś nawet nie pierdnął i pewnie go jeszcze przeprosił. Także morda w cipe i pierdź se w fotel
Tak kurwa a ty znasz go osobiście i wiesz co by zrobił gimbusie, myślisz że wszyscy takie pizdy jak ty? U mnie strach objawia się agresją, pierwotne instynkty walcz lub uciekaj. Poza tym ta pizda drze mordę ała a pewnie nawet się nie poobijał. Jebane wychuchane przez rodziców ścierwojady, nawet raz pewnie kolana nie zdarł.
A chuj tam z waszymi wszystkich silnymI psychikami.
Idę o zakład że w ciągu maks pół roku ten dialog zostanie wykorzystany w Blok Ekipie.
Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
W trzecim zginiesz marnie jak gówno sarnie.
"Ty kurwo jebana ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...
Też byś beczał, jakby cię jakiś chuj w busie obudził w ten sposób...
Chciałbym ciebie zobaczyć w tej sytuacji
ty go nie zobaczysz bo pewnie popierdala komunikacją miejską xd
wstawaj zesrałeś się ..
"Ty kurwo jebana ty!"
jakbyś myślał, że ostatnie chwile swojego życia spędzasz wpierdalając się w krzaki, to też pewnie płakałbyś jak dziewczynka, której odebrało się lalę xD każdy jest kozakiem przez neta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów