Taka przerośnięta dzidzia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Najbardziej popierdolona rzecz jaka w zyciu widzialem
Kurwa... Siedzę sam w pokoju, ciemno jak w piździe. Włączam a tu jakiś stary skurwysyn udaje dzieciaka. Ja pierdolę aż mi się ciepło zrobiło, ale lubię popierdolone rzeczy
PYWOOOOO !!!!
PYWOOOOO !!!!
o kurwa od tej strony kukiza nie znałem
Niech mu ktoś dorobi - ale w filmiku - ryj Ryszarda Petru...
Mam dosyć specyficzną pracę, mianowicie jestem operatorem na sex czatach - rozmawiam za dziewczyny z kolesiami na różnych czatach internetowych, po angielsku i niemiecku. Czasami się trafiają niewolnicy. Taki prawdziwy slave jest w stanie zrobić wszystko co mu każesz ( łącznie z płaceniem). I jak tak patrze na ten filmik, to przypomina mi się ostatni niewolnik, który przyszedł w odwiedziny do jednej dziewczyny mając na sobie pieluchę. Sikał w nią, srał, lał tabasco itp. Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły jak obchodzić się z takimi ludźmi, piszcie śmiało, chętnie wykorzystam wasze pomysły! Pozdrawiam
@UP Cwaniaczek korzystać z doświadczenia innych to się chce ale premią to już się nie podzieli
Ten moment kiedy zapomnisz przewinąć swoje niemowlę i mija 35 lat, a ono dalej leży w łóżeczku z pełną pieluszką..
Naprawdę rozumiem że przeróżni ludzie mają przeróżne fantazję ale dlaczego na Boga trzeba koniecznie się tym chwalić w sieci zamiast zachować to w granicach swoich czterech ścian ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów